OOTD – cold winter days.

OOTD – cold winter days.

Hoi iedereen!

Ik ben samen met een vriendin gezellig een middagje foto’s wezen maken, het was vol met gezelligheid en we hebben erg gelachen. Ik heb vandaag weer eens een keer een rokje aan, ik draag ze niet zo heel vaak maar ik vind ze altijd wel heel erg leuk te combineren. We hebben rond het einde van de dag de foto’s gemaakt, en er was een mooie zonsondergang. Ik merk dat jullie het erg leuk vinden om outfit of today artikelen erg leuk vinden, en ik vind het erg leuk om foto’s daarvan te maken, dus outfits’s komen vaker online op me blog.

Kijk je mee naar de foto’s?  (:

Rokje – H&M. 
Schoenen – Dr Martens. 
Shirtje – Vero Moda
Vestje – Vero Moda
Ketting – New yorker. 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Ik vind het echt leuk om te zien hoe jouw stijl best wel op mijne lijkt haha 🙂 Ik heb precies dezelfde rugzak, ongeveer hetzelfde vest en dat rokje en die ketting zou ik ook zo kopen, leuk!

  liefs,
  Femke

 2. Heel leuke outfit! Vooral dat rokje vind ik erg mooi, je hebt echt een leuke stijl!
  x

 3. Wat een leuke outfit! Vooral je rokje is prachtig!

  Je kunt nu kans maken op een set van 10 polaroids op mijn blog.

 4. Heel leuke outfit! Vooral dat rokje en die ketting zijn zoo cute. x

 5. Leuke tas!! Ik had er ook zo een, maar dan crème kleurig, alleen heeft deze rakker Pinkpop helaas niet overleefd.. ):
  Verder vind ik je rokje echt heel leuk en je ketting!!

 6. Awh je vogel ketting. So cute!

Geef een antwoord

Sluit Menu