Review: Cowboy bag.

Review: Cowboy bag.

Hoi iedereen!
Vandaag ga ik het hebben over de welbekende cowboys bag. Me zus heeft er eentje, en veel mensen zijn er zo tevreden over. Nou wou ik weten waarom en heb ik hem getest. Ik heb hem een paar dagen meegenomen. Wat ik zoiezo erg goed vind, hij is super stevig en dat komt door het echte leer. Ook zitten er genoeg vakjes in waar je je sleutels, mobiel, en oortjes in kan doen. Zodat je die niet kwijt raakt.

Wat ook heel fijn is hij heeft een lang hengsel, zo kan je hem over je schouder doen, maar ook gewoon aan de hand dragen. Hier op de foto kan je zien dat die twee grote vakken vooraan heeft.  Dat vond ik erg handig voor belangrijke spullen. 

Hierboven zie je een foto van de binnekant, ik heb proberen laten zien hoe ruim die van binnen is, me zus vertelde ook dat al haar schoolmappen en spullen er in paste. Dat ze geen extra tas moest meenemen, dat is ook een erg pluspunt!

Ik vind ze ook erg mooi, en ze hebben nog vele andere kleuren. Ik vind de tassen wel erg prijzig, maar ik ga er denk ik ook voor eentje sparen, want mag niet elke keer die van me zus lenen want ze heeft hem zelf ook nodig! 🙂
Ik ben ook wat aan het proberen met andere foto’s proberen te maken, met andere achtergrond en dat soort dingen. Wat vinden jullie ervan? 
Wat vinden jullie van de cowboy bags? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. Ik vind ze erg mooi en ze lijken me heel handig 🙂

  liefs,
  Femke

 2. Deze cowboysbag heb ik volgens mij ook, ik gebruik 'm voor school! Ben er heel tevreden over: stevig, groot genoeg en hij is nog eens mooi 🙂

 3. Wat een super leuke tas! Een vriendin van mij heeft er ook een gekocht en zij was er ook erg tevreden over! Ze zijn inderdaad aardig prijzig maar wel heel handig en mooi! Leuk artikel! 🙂
  xxx Sarah

 4. Echt een mooie tas, ik volg je nu trouwens op bloglovin!

  liefs, Danielle

 5. Ik vind cowboy bags super gaaf, alleen vind ik ze te duur… Ik heb er eentje van Enrico Benetti gekocht in gouda, in het bordeaux rood!

 6. I like ittt! Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord! Maar hij ziet er erg mooi uit en ook een praktische tas zegmaar 🙂

 7. Gave tas, vind ze zelf er leuk en praktisch!

 8. Wow die eerste foto is echt mooi!!! Leuk artikel!

 9. Ik heb heel benieuwd naar deze tas, zou er zelf ook graag één uitproberen .. hoor er zo veel goeds over!:) Liefs, XX Savannah

Geef een antwoord

Sluit Menu