New in: Omslagdoek

New in: Omslagdoek

Hoi lieve volgers!

Toen ik in het winkel centrum liep zag ik in een mode winkeltje een heel rek met allemaal mooie omslagdoeken, je had ze in alle kleuren. Ik heb ze wel eens eerder gezien, en ik vind ze zo leuk, en lekker warm voor de winter. Toen ik deze mooie kleur zag, licht pastel roze, en licht groen was ik verkocht. Hij was eerst 30 euro en nu was die zelfs in de uitverkoop voor 20 euro. Kijken jullie mee naar mijn aankoop?

Ik combineer hem met een licht roze blousje die ik vorig jaar bij de primark in Londen heb gekocht. En een vogeltjes ketting die ik van me zus heb geleend. 

Hier kan je goed de kleuren zien. 

Wat vinden jullie van de omslagdoeken? En wat vinden jullie van mijn aankoop? Of is het niet echt jou ding? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu