Beauty | Mijn favoriete make-up producten! (Budget, en high-end)

Beauty | Mijn favoriete make-up producten! (Budget, en high-end)

Ik ben dol op mooie make-up producten! In de loop der jaren heb ik een aantal favorieten ontdekt. Nu ik vier dagen per week werk, en één dag college heb probeer ik mijn ochtend uren zo effectief mogelijk te benutten. Zo heb ik een snelle make-up routine waarin ik binnen tien minuten ready ben! Mijn favoriete make-up producten komen tot zijn recht in deze fijne routine. In het artikel van vandaag deel ik mijn vijf favorieten, zowel budget, als high-end. Lees je mee? 

1. Catrice | Slim Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof light | 3,00

Ten eerste komt mijn favoriete wenkbrauw product naar voren in dit artikel. Een langere tijd gebruikte ik het wel bekende wenkbrauwpotlood fling van mac. Een groot favoriet tot dat ik dit budget product ontdekte. Het werkt net zo goed, is stukken goedkoper, en makkelijk te verkrijgen. Het heeft een borsteltje waarmee je je brows on fleek kan maken, tevens heeft het een dun potloodje waarmee je accuraat je wenkbrauwen kunt bijtekenen.

2. Etos | browgel transparant | 4,00

Deze budget topper hoort ook zeker in het lijstje met mijn favoriete beauty producten! Het is tevens weer voor de wenkbrauwen, maar onmisbaar in je beauty routine. Door deze browgel kun je je wenkbrauwen doorkammen, en tegelijkertijd in goede vorm behouden. Daarnaast blijven je wenkies de gehele dag on fleek.

3. Bobbi brown Long-Wear Even Finish foundation SPF 15 | 46,90

Een goede foundation vinden is een lastige klus.. Twee jaar geleden werd ik uitgenodigd door de Bobbi Brown counter in de Bijenkorf. Ik kreeg een make-up analyse, en allerlei producten werden gematcht met mijn huidskleur, en huidtype. Sinds ik deze foundation van Bobbi Brown kreeg aangewezen, heb ik geen andere meer aangeschaft. Het is de perfecte match. Tevens kun je voor een langere tijd deze foundation gebruiken, ik doe er circa een halfjaar mee.

–> Je kunt hier mijn review lezen.

4. Yves Saint Lauren couture contouring | 58,00

Een bronzer en highlighter kunnen niet missen tussen mijn favorieten. Vooral de bronzer van dit palette is een groot favoriet. Het is makkelijk aan te brengen, en geeft je gezicht direct een gezond kleurtje. Echter geeft het een natuurlijk effect, en heb je niet veel poeder nodig. Ik ben fan! En ik heb de pan al geraakt.. 
–> Je kunt hier mijn review lezen. 

5. Mac Extra Dimension Blush Faux Sure! | 27,00

En ten slotte een van mijn favoriete beauty producten in het algemeen. Deze blush van mac is echt een pareltje. Het heeft een warme roze tint, en er is een prachtige shimmer in verwerkt. Deze blush is perfect voor de zomer, het geeft je wangen een warme gloed. Het product is niet meer weg te denken uit mijn dagelijks beauty routine!

Wat is jouw favoriete beauty product?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Leuk om te lezen! Ik ben zelf echt dol op het wenkbrauwsetje van Catrice en gebruik het dan ook dagelijks

  2. Ik ga dagelijks voor naturel en heb zelfs, als één van de weinige vrouwen in dit land, geen make-up in huis. Het enige waar ik wel naar zoek, is een fijne dagcrème. Maar gevonden heb ik 'm nog niet.

  3. Fijn dat je budget- en high-end-producten combineert. Een echte topfavoriet heb ik niet, maar ik ben wel zeer te spreken over het Tartelette in Bloom palette en de Tarteist Lash Paint Mascara van Tarte, het Blood Sugar Palette en de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star Cosmetics en, iets goedkoper, de concealer van Catrice.

Geef een antwoord

Sluit Menu