Mijn favoriete film van de maand: LOL! laughing out loud.

Mijn favoriete film van de maand: LOL! laughing out loud.

Hoi lieve volgers!
Dit is het tweede maandelijkse artikel over films, ik kijk onwijs graag films. Elke maand wil ik een van mijn favoriete films aan jullie laten zien. En deze maand is het de film LOL. Met miley cyrus en Douglas booth. Het is echt een tiener film, als je niet weet waar de film overgaat, lees dan snel mee!

Samenvatting:

Miley speelt Lola. Een meisje dat samenwoont met haar moeder, broertje, en zus. s’Nachts sluipt haar vader vaak het huis binnen.. Lola heeft eerst een relatie met de populaire chad. Als hij verteld dat hij is vreemd gegaan, zoekt ze troost bij haar beste vriend Kyle, die al snel meer wordt dan een vriend. Door een raar misverstand maakt Lola het uiteindelijk uit met Kyle, en daar blijft ze verdrietig over.

Ik vind deze film echt een aanrader omdat die erg leuk is, en grappig. En ik hem onderhand wel vaker heb gekeken dan één keer omdat die zo leuk is hihi. 
Kenden jullie deze film? 🙂
Liefs
Evelien
Deze post heeft 12 reacties

 1. Ik heb de film ook gezien en vind hem ook erg leuk!! Ik hou ook van films kijken vooral lekker in bed met wat eten haha ;p
  Leuk artikel!
  Xxx Sarah

 2. Ik heb hem ook gezien! Hij is inderdaad erg leuk 🙂

 3. Ohh iedereen die een reactie heeft geplaatst heeft de film al gezien. hahah. Ik kende hem niet, ik kijk sowieso erg weinig films. Ik kijk het liefst films met een heel goed zielig verhaal, maar een lachfilm lijkt me voor een keer ook wel leuk, deze klinkt goed!

 4. ik vond deze film ook wel leuk! is gewoon een normale film wat in het dagelijks leven ook gebeurd! liefs, x

 5. ik vond de film wel leuk, maar nou niet om twee keer opnieuw te bekijken. Dan vind ik sommige andere films leuker.

 6. Dit is zo'n leuke film!
  xoxo Susan
  truebeautyandmore.blogspot.nl

 7. Ik ken 'm niet! En nu staat 'ie me alleen al tegen vanwege Miley. Stom hè? Misschien moet ik me daar toch overheen zetten.

 8. Dat is zo'n leuke film! Echt één van mijn favorieten! So undercover is van haar ook zo leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu