TIP: Nationaal glamour day, shoppen met 20% korting!

TIP: Nationaal glamour day, shoppen met 20% korting!

Ik wil eventjes deze leuke tip bij jullie delen! Het is binnenkort nationaal glamour day, hierbij krijgen jullie met de vertoning van het Oktober nummer 20% korting bij verschillende winkels. Speciaal op Zaterdag 3 Oktober. Ik ga deze dag lekker een dagje winkelen ( waarschijnlijk ) in Breda. Ik ga op zoek naar een mooi suède jurkje, het liefst in het legergroen bij de costes. Dat is echt mijn favoriete winkel en daar ga ik denk ik zeker wel slagen. <3 Dit tijdschrift heb ik gekocht bij de kiosk op het station maar het is ook verkrijgbaar bij de boekhandel of supermarkt. De glamour kost 4,95, en is speciaal een extra dik nummer omdat ze jarig zijn, maar liefst 300 pagina’s! Feest!


Hoe werkt het? 
Met vertoning van het bovenstaande tijdschrift op Zaterdag 3 Oktober krijg je 20 procent korting bij onder andere de volgende winkels:  Costes, Vero Moda, Mango, the body shop, Pandora, hema food,  H&M, Vila, hunkemoller, Livera, Zinzi, en nog meer. Voor meerdere winkels kan je kijken op glamour.nl . Deze korting is in elke stad in Nederland geldig, hoe leuk! Ik ga een leuke verjaardags outfit shoppen bij de costes en een nieuw setje bij de hunkemoller. Dit is de eerste keer dat ik meedoe dus ik ben heel erg benieuwd. 🙂

Gaan jullie ook lekker korting pakken deze dag en jezelf een dagje shoppen gunnen? En welke winkels gaan jullie af? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ahh, leuk, ik ga deze zeker kopen! xx floorheid.blogspot.com

Geef een antwoord

Sluit Menu