Klein geluk | het mag weer!

Klein geluk | het mag weer!

Vandaag een blogje vol met mijn eigen hersenspinsels die ik graag op papier zet en met jullie deel. Want het mag weer!

Op tweede pinksterdag besloot ik naar het centrum van Breda te gaan om even te statten en langs het zijstraatje van de grote markt te gaan. Tijdens mijn wandeling door de stad heen zag ik weer mensen rondkijken in winkels en met tassen lopen. Ook zie je gezellige scenario’s dat mensen weer op terras een taartje kunnen eten, bakje koffie kunnen doen of een heerlijke lunch kunnen nuttigen. Het feit dat je weer leven ziet bij de plaatselijke cafe’s en horecaondernemers doet mij deugd.

Tijdens mijn wandeling besloot ik om langs de lokale boekhandel ‘vrije boekhandel Breda’ te lopen en naar binnen te gaan. Ik kan er altijd ontzettend van genieten om bij een boekhandel rond te kijken en alle kaften en samenvattingen te lezen. De vrolijke verkoopster deelde ook nog eens een hele leuke tip en mijn gekochte boekjes werden ook nog eens in leuk papier ingepakt.

Na mijn bezoekje aan de boekhandel liep ik spontaan een bij een bakkertje naar binnen en nam ik vier macarons mee, voor als Mike zo thuis komt.

Wat fijn dat er weer versoepelingen zijn en we langzamerhand steeds meer mogen. Ik geniet er nu extra van om een rondje te maken door de binnenstad van Breda. Geluk zit in kleine, of grote dingen. 🙂

Ben jij al naar de stad geweest?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Heerlijk! Ik houd helemaal niet van volle winkelstraten, maar ik moet zeggen dat ik het nu toch wel een fijn gezicht vind, na maanden van leegte. Zo ‘hoort’ het. Veel beter.

Geef een antwoord

Sluit Menu