Geluksmakers | Zonnig weer, lees flow, tweedehands vondsten! #74

Geluksmakers | Zonnig weer, lees flow, tweedehands vondsten! #74

Het is weer tijd voor een nieuwe geluksmakers! In deze rubriek sta ik stil bij geluksmakers van de afgelopen tijd. Nu we in lock-down zitten is het prettig om stil te staan bij de kleine dingen die het leven leuk maken. Het afgelopen weekend genoot ik van het zonnige weer, heb ik de leesflow te pakken en heb ik via marktplaats en winkelen op afspraak bij de kringloop prachtige vondsten gedaan. Lees je mee?

Tijdens een zondag ochtend wandeling spotte ik een Goudhaantje, een schattig klein vogeltje die je niet vaak ziet. Klein geluksmomentje!

Tijdens deze corona-crisis ben ik extra dankbaar voor onze grote tuin, ik geniet extra van het zonnige weer!

Een gezellige dag samen met mijn mem, winkelen bij de tuincentrum en een prachtige rit door de polder.

Op afspraak winkelen bij de blokker en heb ik leuke voorjaarsspulletjes geshopt.

Op mijn werk kreeg ik van een client het compliment dat hij het zo prettig vond om met mij in gesprek te gaan, zo’n fijn compliment doet mij zeker wel goed.

Een rode geurende roos voor mij ons huis gepland. Ik kan niet wachten tot dat hij gaat groeien.

Via marktplaats heb ik twee gele velvet stoeltjes voor een leuk prijsje op de kop getikt! Daarnaast was het in Breda én precies een wijk naast ons. Lucky me!

Afgelopen periodes waren voor mij erg vermoeiend, er kwam ontzettend veel op mij af (nieuwe job, nieuwe woonomgeving, een verbouwing, en perfectionisme dat om de hoek komt kijken!). Ik ben op mijn werk in gesprek met een coach om om te leren gaan met mijn perfectionisme en faalangst. Ik merk dat dit ontzettend werkt en ik meer energie over hou.

Complimenten krijgen over ons huisje.

Mijn schoonzus en zwager die spontaan langskwamen.

Bewust zijn van mijn grenzen en ze ook aan te geven (zonder mij schuldig te voelen of te schamen!).

Ik zit in de leesflow! Ik ben op het moment het boek ‘druks’ aan het lezen van Francien Regelink. Het gaat over ADD/ADHD en is ontzettend interessant.

Een dinner-date avond met twee vrienden, ik had een heerlijk Marokkaans gerecht in een tajine gemaakt en het was ook nog eens gelukt. Op het moment geniet ik extra van een fijne avond met vrienden.

Bij mijn zus haar nieuwe huisje kijken.

Een specht spotten in het park.

Tomaten, paprika en zonnebloemen gepland. Ze komen allemaal op! 🙂

Samen met Charlotte ben ik gaan winkelen op afspraak bij het leuke winkeltje Casa Maria in Breda, ouderwets weer een keertje samen shoppen!

We konden een paar dagen thuis niet douchen want de oude douche werd verplaatst, zodat we tijdens de verbouwing van de badkamer wel nog kunnen blijven douchen. Ik was extra blij dat we thuis weer konden douchen, zoiets basaals, maar oh zo fijn dat het weer kan!

Na vier maanden zonder gordijnen te hebben gezeten werden ze eind maart eindelijk geleverd en opgehangen! Ze staan prachtig, en het blijft een feestje om in de avond de gordijnen dicht te kunnen trekken.

Samen met Mike en Broutje een wandeling maken na een werkdag, een fijne manier om even te ontprikkelen.

Een ochtendwandeling maken samen met mijn schoonmem en Broutje.

Op de logeer/waskamer is er deels al geschilderd en behangen (de bloemenprint van van Gogh!), en na een jaar heb ik ein-de-lijk de stucloper weggehaald! Yes!

Zomerse biertjes drinken samen met Mike in de tuin na een werkdag, fijne manier om het weekend in te luiden!

Ik ging op afspraak winkelen bij Appel&Ei in Breda, met de verkoopster had ik een gezellig spontaan gesprek.

Wat was voor jou afgelopen tijd een geluksmomentje?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Heerlijk, die kleine geluksmomentjes. En ik kan me zo goed voorstellen dat douchen dan ineens als pure luxe voelt. Extra geniten!

Geef een antwoord

Sluit Menu