Meet my new friend: Monstera Monkey Leaf

Meet my new friend: Monstera Monkey Leaf

Ik ben dol op planten! Vanuit mijn ouders heb ik liefde voor planten, bloemen en de natuur meegekregen. Naar mijn mening geven planten in en om het huis veel sfeer en gezelligheid. In samenwerking met de hippe planten webshop jngl mocht ik een plant uitkiezen. Ik koos de Monstera, oftewel de gatenplant. Een echte eyecatch in je interieur. Vandaag vertel ik jullie er alles over in deze blogpost!

De Monstera Monkey Leaf heeft een unieke uitstraling doordat er gaten in de bladeren zitten. Dit zorgt ervoor dat elk blad een unieke look heeft. De Monstera is een gemakkelijke plant in verzorging. Ideaal als je niet zulke groene vingers hebt. Zorg ervoor dat de grond lichtvochtig blijft en zet hem op een plek met voldoende licht. Deze plant is ook een snelle groeier, hierbij geldt: alles wat je aandacht geeft groeit!

In samenwerking met jngl mocht ik een kamerplant uitzoeken! Bij deze online planten webshop heb je voldoende keus. De plant werd in een grote doos verzonden waarbij de plant stevig is ingepakt en heel aan kwam. De planten komen rechtstreeks van de kweker! Ook leuk om te weten: als je een plant shopt bij jngl, planten zij een boom. Jngl werkt samen met One Tree Planted. Dus voor elke kamerplant die geshopt wordt, doneren zij aan One Tree Planted zodat er een boom wordt gepland. Zo zijn er bomen opnieuw gepland in het Amazone regenwoud om het leefgebied van de diersoorten te behouden, maar ook de bevolking te voorzien van duurzaam levensonderhoud.

Neem vooral een kijkje op jngl, want ze hebben een groot prachtig assortiment om je eigen urban jungle te creëren! Ik ben helemaal fan van de Monstera Monkey Leaf, makkelijk in het onderhoud en hij groeit als kool. Love it! 🙂

Hou jij van planten in huis?

Liefs,
Evelien

*Samenwerking met jngl

Deze post heeft 2 reacties

  1. Deze is gaaf! Ik vind zo’n grote plant altijd geweldige eyecatchers in een huis.

  2. Wat een mooie monstera heb je! Ik had er een maar die ging helaas dood. Maar als ik jouw prachtexemplaar zie denk ik dat ik gewoon pech had en het nog eens moet proberen.

Geef een antwoord

Sluit Menu