4 redenen waarom sparen voor je uitzet leuk én handig is!

4 redenen waarom sparen voor je uitzet leuk én handig is!

Al een aantal jaar ben ik druk bezig om voor mijn uitzet te sparen, sommige mensen vinden het ouderwets, maar ik vind het juist erg handig! Mike en ik hebben een maand geleden de sleutel gekregen van ons eerste koophuis en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Vandaag wil ik met jullie 4 redenen delen waarom sparen voor de uitzet leuk én handig is

1. Kwalitatief goede producten

De afgelopen jaren ben ik druk bezig geweest met het sparen van mijn Kitchen Trend servies. Een aantal jaar geleden werd ik op slag verliefd op het prachtige aardewerk en de mooie tinten blauw. Het is een prijzig servies, maar het is van goede kwaliteit en de verkoper vertelt dat het regelmatig wordt gebruikt in restaurants vanwege de kwaliteit. Het staat nu prachtig te stralen in mijn keukenkastjes en het is ook nog eens prettig in gebruik. Daarnaast heb ik met mijn verjaardag een prachtige rode gietijzeren pan gekocht samen met mijn opa en oma, waar ik ook ontzettend blij mee ben!

2. Souvenirs

Tijdens een fijne vakantie koop ik met liefde items voor mijn uitzet. Ik ben dol op prachtige souvenirs. Ik ben van mening dat souvenirs erg hip zijn en een fantastische touch geven aan je interieur. Ik heb onder andere leuke souvenirs gekocht in Griekenland en Marokko, natuurlijk deelde ik shoplogs op mijn blog! Je kunt ze hier en hier bekijken. In Marokko werd ik op slag verliefd op de Oosterse lampen. Ik heb een kleine versie van een Oosterse lamp in mijn koffer mee kunnen nemen, maar alles in je koffer krijgen is nog best een kriem. Gelukkig is daar een oplossing voor. Online kun je ook diverse Oosterse lampen shoppen. In ons huis zou ik erg graag in de slaapkamer en in het toilet een Oosterse lamp willen. Ik ben helemaal verliefd op Oosterse lampen, ze geven zó veel sfeer in huis!

3. Persoonlijkheid

Als je voor je uitzet spaart kun je prachtige items kopen wat speciaal voor jou is, of wat helemaal jouw smaak is. Zoals ik al aangaf heb ik veel spullen op vakantie gekocht. Nu ik de spullen kan neerzetten brengt het mij weer helemaal terug in het vakantiegevoel. Naar mijn mening creëert het ook veel persoonlijkheid in je huis! Als je voor je uitzet spaart kun je elke keer een klein beetje kopen en hoef je niet alles in een keer in te slaan bij de Ikea. Sparen voor je uitzet zorgt voor originele items en zelfs eventueel met een verhaal.

4. Je hoeft niet alles in één keer te kopen!

En ten slotte is het erg prettig dat je in de hectiek van op jezelf gaan niet nog van alles moet aanschaffen. Ik was ontzettend blij dat ik al bestek, pannen, servies en toffe accessoires had gespaard. Als je van tevoren voor je uitzet spaart kun je kwalitatief goede producten kopen en zelfs items voor je verjaardag of een speciale gelegenheid vragen.

Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘kleine’ meubels al aan te schaffen. Zo hebben Mike en ik al een klein tafeltje, een boekenkast en een Marokkaanse lamp. Ik ben erg blij met mijn Marokkaanse lamp. Naar mijn mening een echte sfeermaker. Ik ben nog wel op zoek naar een mooie lampenvoet die naast de bank kan komen te staan. Een lamp met goed licht voor als ik een boek wil lezen vind ik erg belangrijk.

Ik heb geen spijt gehad om spullen te sparen voor mijn uitzet! Ik ben ook niet op het gebied van smaak veranderd en ik geniet er helemaal van nu ik alle spullen kan uitpakken en mag gaan neerzetten en gebruiken.

Spaar jij voor je uitzet? En zo ja, waarom wel of niet? 🙂

Liefs,
Evelien


Deze post heeft een reactie

  1. Ik had wel wat dingen, maar dat waren eigenlijk allemaal dingen die ik ooit eens van iemand kreeg. Toen ik een huis kocht, moest ik dus ook op zoek naar heel veel uitzet. Het kwam goed;).

Geef een antwoord

Sluit Menu