Ons paradijsje | Wensen voor ons interieur!

Ons paradijsje | Wensen voor ons interieur!

Nu de sleuteloverdracht van ons huisje steeds dichterbij komt ben ik druk bezig met het internet afstruinen voor leuke interieur items, do it yourself projecten en tweedehands pareltjes. We hebben al wat ideeën voor in het huisje en ik wil ze graag vandaag met jullie delen.

Kleuren

Ik ben dol op kleur! Het is een feit dat er zo meteen in ons huis weinig ‘saaie’ kleuren zijn te vinden. In de woonkamer zitten we te denken aan legergroen met okergeel. In de badkamer en keuken willen we gebruik maken van donkerblauwe accessoires en servies. Het is natuurlijk ook nog even afwachten tot we de sleutel krijgen en de ruimtes nog een keer goed kunnen bekijken.

In het huis maak ik een eigen thuiswerkplek voor mijn blog! Dat wordt dus echt mijn eigen domein. Over deze ruimte ga ik nog goed brainstormen betreft kleuren en inrichting. Hebben jullie misschien ideeën?

Een vrolijke en insectenvriendelijke tuin!

Het huis heeft een tuin van 10,5 bij 6 meter. Een grote tuin voor bij een eengezinswoning! Ik ben er erg blij mee. Ik ben dol op planten, de natuur en op dieren. Op Pinterest ben ik al druk bezig met leuke pins betreft de tuin te verzamelen, zo zou ik graag zelf een insectenhotel willen maken, willen we een klein kasje in de tuin, een grote vlinderstruik en willen we twee kippetjes! <3 Bij de online webshop OTTO hebben ze een groot aanbod aan tuinartikelen en verkopen ze ook een tuinkas voor leuke prijsjes met bijbehorende accessoires. Ik kan nu al niet wachten om het tuinkasje in te richten!

Kringloop vondsten

Mike en ik zijn beiden dol op ‘ouderwetse’ spullen. In de loop der jaren hebben we toffe items gescoord op de rommelmarkt of in de kringloopwinkel. Onder andere oude camera’s, een radio, platen en een onwijs tof tafeltje. We willen ook graag met een creatieve kijk naar meubelen kijken in de kringloopwinkel. We zagen vorige week in de kringloopwinkel een ouderwets kaptafeltje. Het lijkt mij erg tof om het meubel op te knappen en in een nieuw jasje te steken.

Items uit allerlei landen

Ik word erg blij van items uit het buitenland. Op vakantie koop ik graag mooie souvenirs en accessoires voor in het huis. In ons huisje zal je dus ook veel verschillende souvenirs gaan zien! Veel producten van ons servies is in het buitenland gekocht, onder andere in Griekenland en Marokko. Maar ook een kleed voor aan de wand, kunstwerken, olijfhouten snijplanken en een leren poef. Ik kan niet wachten om alles te combineren!

Een grote boekenkast

Ten slotte zouden we graag een grote boekenkast in de woonkamer willen, Mike ziet het helemaal voor zich met een schuifbare trap. 😉 Ik ben dol op lezen en we hebben samen een prachtige collectie met allerlei soorten boeken verzameld. Een boekenkast geeft naar mijn mening veel persoonlijkheid in je huis en kan voor veel sfeer zorgen.

Donderdag 9 april krijgen wij de sleutel! Ik kan niet wachten. Afgelopen week hebben we onze eerste huishoudelijke aankopen gedaan en hebben we een strijkplank, schoonmaakartikelen, wasmanden en andere praktische dingen aangeschaft. 🙂 Het is toch wel een mijlpaal als je de eerste items voor het huis aanschaft!

Welke kleuren heb jij in je kamer/huis?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Oh, spannend, bijna de sleutel! Neem je ons mee in het proces van inrichten? Lijkt me heel leuk! Ik ben zelf voor ‘veilige’ kleuren gegaan, veel grijs en wit. Maar mijn gordijnen en stoelen zijn rood. Toen ze die kwamen leveren, vroeg de chauffeur wel drie keer: “Die stoelen zijn rood. Klopt dat?” Ja, meneer dat klopt hélemaal;).

  2. O, dat is al bijna! Spannend, spannend! Jullie hebben echt leuke ideeën voor het interieur, ik ben benieuwd 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu