Review | HappySoaps Shampoo en Shaving bar

Review | HappySoaps Shampoo en Shaving bar

Ik kreeg afgelopen zaterdag dit vrolijke, heerlijk geurende pakketje binnen. Van HappySoaps mocht ik drie verschillende producten ontvangen. Vandaag deel ik mijn mening over de producten van HappySoaps en vertel ik jullie meer over de achtergrond van dit fantastische bedrijf.

Ik ben mij er niet bewust van geweest wat voor impact de spullen in je badkamer kunnen hebben met betrekking tot het milieu. Ik gebruik best veel verschillende producten: shampoo, conditioner, haarmaskers en gezicht reinigers. HappySoaps zet zich in voor milieubewuste cosmetica. Ik ben ontzettend benieuwd naar de producten! Lees je mee?

HappySoaps

HappySoaps zet zich in voor een eerlijke en milieubewuste cosmetica markt. HappySoaps is opgericht door Marcel en Marco, twee broers die zich inzetten voor een plasticvrije cosmeticamarkt. De producten van HappySoaps bevatten de meest natuurlijke ingrediënten.

De geconcentreerde Shampoo Bars en Body Bars worden verzonden in natuurvriendelijk kraft karton, zonder plastic omhulsels. De missie van HappySoaps is een plasticvrije cosmetica markt. De zee bestaat op dit moment uit meer dan 5,25 biljoen stukken plastic. Deze grote Plastic Soep wordt veroorzaakt doordat wij een enorme hoeveelheid plastic produceren en dat uiteindelijk als afval in de natuur terechtkomt.

”Wist je dat één shampoo bar gelijk staat aan drie tot vier plastic shampooflessen?”

Shaving Bar Aloë Vera

De Shaving Bar wordt geleverd in een gerecyclede verpakking. Daarbij krijg je bij de bestelling ook de factuur en informatiefolders. Tevens zijn deze papieren ook gerecycled. Op de verpakking van de Shaving Bar staat het volgende:

 • 100% plastic vrij;
 • pH-huidneutraal;
 • Vrij van palmolie;
 • Geschikt voor het gehele lichaam;
 • Bevat natuurlijk aloë vera.

Ten eerste heeft de Shaving Bar een heerlijke zachte geur. Aloë Vera heeft een rustgevende werking voor de huid, dus een perfecte samenstelling voor het scheren. Je houdt de Shaving Bar tussen je handen (eerst nat maken met water!) zodat er schuim ontstaat, je kunt daarna het schuim aanbrengen op je lichaam en de huid scheren.

De Lavendel Shaving Bar

Lavendel is een van mijn favoriete geuren. Het is een zachte geur en werkt voor mij altijd erg kalmerend. Zowel voor de huid als voor mijn gemoedstoestand.

Beide Shaving Bars zijn mij erg goed bevallen. Normaal gebruik ik speciale scheercrème van Rituals. Ik was echt super benieuwd naar de Shaving Bar, maar wat is het prettig in gebruik! Ik wreef de bar over mijn been heen in combinatie met water, het schuim verplaatste zich gemakkelijk. Tijdens het scheren was niet in één keer al het schuim weg, dus het was ook nog eens gemakkelijk om mijn benen te scheren en het product is voordelig in gebruik. Mijn benen voelden achteraf ontzettend zacht aan!

Shampoo Bar La Vie en Rose

Oh jongens en meiden, deze geur is héérlijk! Ik zou willen dat jullie de geur zouden kunnen ruiken. De Shampoo Bar heeft een rozengeur en een vrolijke roze kleur. In de Shampoo Bar zitten rozenblaadjes verwerkt. Op de verpakking staat het volgende:

 • 100% plastic vrij;
 • 90-110 wasbeurten (!!);
 • Natuurlijke ingrediënten;
 • Vrij van palmolie;
 • Heerlijke rozengeur;
 • Bevat natuurlijke shea butter, quinoa en olijfolie.

De Shampoo Bar houd je tussen je handen met een beetje water totdat er schuim ontstaat. Je kunt daarna de schuim in je haren masseren en uiteindelijk kun je het goed uitspoelen. Tijdens het gebruik gaat de Shampoo Bar al snel schuimen en komt er een fijne geur vanaf. Je kunt de Shampoo Bar tussen je handen laten schuimen, of met de Shampoo Bar langs je haar gaan.

CONCLUSIE

Jullie konden het vast al raden, maar ik ben fan! Wat een fijne producten en een prachtig initiatief om plastic te verminderen. Het is een kleine moeite om deze aanpassing te doen, daarnaast staat het ook erg leuk in de badkamer. 🙂

Proberen jullie plastic te verminderen in de badkamer?

Liefs,
Evelien


Geef een antwoord

Sluit Menu