Vintage treasures | Yes! Ik ben mijn eigen insta-shop gestart.

Vintage treasures | Yes! Ik ben mijn eigen insta-shop gestart.

Zoals ik al eerder aangaf ben ik meer aan het onderzoeken wat ik leuk vindt en waar ik energie van krijg. Begin januari kwam ik met het idee om mijn vintage treasures te delen en te verkopen. Zo is mijn eigen insta-shop eefsboeltje ontstaan.

Liefde voor kringloopshoppen

Ik ben dol op kringloopshoppen, al vanaf jongs af aan! Een tijd lang heb ik voor mijn uitzet geshopt en zocht ik allerlei mooie parels. Nu ik mijn eigen huis heb vind ik het helemaal een kunst om mooie tweedehands pareltjes eruit te filteren. Ik vond regelmatig zoveel leuks, wat ik niet allemaal kwijt kan in mijn eigen huis.

Zo is eefsboeltje ontstaan…

Tijdens een kringloop sessie kwalijk zoveel leuke items tegen en besloot ik om de items mee te nemen en thuis te fotograferen. Ik maakte mijn instagram account en ik verzon samen met Mike de naam. Zo is eefsboeltje ontstaan!

Nu probeer ik wekelijks een rondje te maken langs diverse kringloopshops bij ons in de buurt. Ik merk dat ik er onwijs veel energie van krijg om items te zoeken, te fotograferen en online te zetten. Ik probeer er niet teveel druk op te leggen, maar vooral er mee bezig te zijn wanneer ik er zin in heb. Ik koop ook alleen items waar ikzelf ook warm van wordt, ik vind het erg belangrijk om wel mijn eigen stijl hierin te hanteren en niet zozeer naar de trends van nu! Kenmerkend voor Eefsboeltje zijn vrolijke bloemenprints, kleur en retro items. I love it!

Nemen jullie een kijkje?

Liefs,
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu