Geluk makers | Opladen, kook kunsten en vroege wandeling #71

Geluk makers | Opladen, kook kunsten en vroege wandeling #71

Het is tijd voor een artikel vol met geluksmomenten van de afgelopen tijd. In de rubriek ‘geluk makers’ deel ik met jullie kleine momenten waar ik de afgelopen tijd happy van werd, dit doe ik bewust om stil te staan bij geluk in kleine dingen. Ik werd onder andere erg blij van tijd voor mezelf waardoor ik oplaad, zelf een heerlijk gerecht maken en een vroege wandeling door de natuur. Lees je mee?

Een grote kop thee met verse thee uit Marokko. Een perfecte start van de dag.

Mijn opa’s en oma’s op een afstand kunnen zien, fijn om ze te zien en te spreken en natuurlijk om te horen dat het goed gaat.

Een kaartje gekregen van mijn oom en tante voor ons nieuwe huisje! Ik ben dol op ‘ouderwetse’ post.

Een blog avond inplannen, maskertje op en tijdens het schrijven genieten van een grote pot thee.

Dozen inpakken en allerlei leuke vakantie items weer tegenkomen, ik kan niet wachten om alle accessoires en servies items zometeen te kunnen gebruiken.

Te horen krijgen dat de financiering van het huis officieel rond is! Yes!

Tijdens een avond wandeling grasparkietjes en een koolmeesje spotten.

Allemaal lammetjes in het weiland zien, dan is voor mij de lente echt begonnen.

Daarnaast zag ik ook de eerste baby eendjes, ook zo schattig!

Ik ben begonnen met boer zoekt vrouw, ik had het nog nooit eerder gekeken, maar wat een leuk programma!

Een ‘quarantaine’ pakket maken voor mijn oma vol met puzzels en leesboeken.

Elk nadeel heeft een voordeel, doordat ik nu nog maar een dag per week wordt verwacht op mijn werk heb ik veel tijd voor mijn studie en zelfs tijd voor wat ontspanning! Ik laad er best wel van op. Je wordt eigenlijk nu verplicht om op de rem te gaan.

Op een zaterdag avond tijd spenderen in de keuken, ik had een heerlijke Italiaanse salade gemaakt met daarbij een verrukkelijke pasta. Gelukkig vonden Mike en mijn ouders het ook erg lekker!

Bloemen kopen voor mijn ouders hun verjaardag bij de lokale drogist.

Allerlei kaartjes sturen naar familie.

Samen met vriendinnetje Charlotte videobellen, ik heb haar al een halfjaar niet gezien aangezien ze op reis is geweest! Helaas kunnen we elkaar nu niet face to face zien, maar videobellen gaat gelukkig wel. Ik had haar erg gemist!!<3

De geur van regen! Ik genoot er pas geleden ontzettend van.

Mensen op straat die je spontaan groeten.

Nu met de corona crisis moet ik ook een stuk creatiever zijn met mijn afstudeeronderzoek, gelukkig wilden twee cliënten mij dolgraag helpen en mocht ik hen interviewen. Zo fijn als mensen mee willen werken.

Cliënten die je een aantal keer bedankt omdat je hen nu spreekt. aanhoor en helpt in deze moeilijke tijd. Lief.

Om kwart voor 6 opstaan zodat ik vroeg in de ochtend een wandeling kon maken. Dit deed mij ontzettend goed! Daarnaast was het een prachtig moment om de zon op te zien komen.

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Superfijn dat je afstudeerproject toch door kan lopen, al is het in aangepaste vorm. Verder fijne geluksmakers om te lezen.

Geef een antwoord

Sluit Menu