5 dingen waar ik in deze tijd extra blij van word en dankbaar voor ben!

5 dingen waar ik in deze tijd extra blij van word en dankbaar voor ben!

Ik merk dat ik door de huidige tijd meer stil sta bij de dagelijkse dingen die zo normaal en vanzelfsprekend lijken te zijn. Nu je met je neus op de feiten wordt gedrukt en alles in de huidige tijd nu niet normaal is wakkert het bij mij dankbaarheid aan. Ik sta meer stil, geniet en besef dat wat ik voorheen allemaal deed, dus niet vanzelfsprekend is. Vandaag deel ik 5 dingen waar ik de afgelopen tijd extra blij van werd en dankbaar voor ben.

  1. Een knuffel geven aan mijn ouders en vriend. Normaal gesproken is een knuffel geven aan familie en vrienden voor mij een dagelijkse activiteit. Ik ben iemand die houdt van fysiek contact en graag een dierbaar iemand een knuffel geeft. Nu er wordt gevraagd om 1,5 meter afstand te houden probeer ik mij daar zoveel mogelijk aan te houden. Ik ben extra dankbaar dat ik mijn ouders en mijn vriend nog wel kan knuffelen.
  2. Het zonnige weer. Nu ik veel tijd (zoals iedereen denk!) aan huis spendeer kan ik ontzettend genieten van het zonnige weer. Tijdens het studeren door (scriptie life..) kan ik genieten van een goed boek in het zonnetje. Nu ik deze blogpost schrijf zit ik ook in het zonnetje, het doet zoveel met mijn gemoedstoestand. Op een positieve manier natuurlijk 🙂
  3. Hulp bij het klussen. Mijn schoonouders en ouders helpen veel mee met het klussen in ons huis. Mijn schoonvader is timmerman geweest en mijn vader heeft in de bouw gewerkt. Zo fijn om hulp te krijgen met klussen en mensen om je heen te hebben die veel kennis erover hebben! <3
  4. Contact met mijn beste vriendin. Charlotte is voor ruim vijf maanden naar Azië geweest en heeft samen met haar vriend rondgereisd. Afgelopen maandag zag ik haar weer na een erg lange tijd en natuurlijk hielden we onze afstand. Het was zo fijn om haar en haar vriend weer te spreken en fysiek aanwezig te zien! Ik genoot er ontzettend van.
  5. Self-care. De tijd kunnen nemen om jezelf terug te trekken op je eigen kamer en een goed boek te lezen, een leuk tv programma te kijken of te gaan tekenen vind ik erg prettig. Juist nu je veel thuis bent en waarschijnlijk veel op elkaars lip zit is dit extra prettig. Nu ik maar twee dagen werk had ik verwacht veel vrije tijd te hebben, alsnog zijn mijn dagen vol en erg stressvol door mijn scriptie en het klussen in ons nieuwe huisje. De avonden met me-time zijn dus extra belangrijk!

Waar ben jij dankbaar voor?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat heerlijk zeg, klussers in de familie. Mooi om al die dingen te lezen waar je nu extra blij van wordt.

  2. Wat een mooi artikel. Ik ben dankbaar voor iedereen die er voor me is in een -voor mij- zware tijd. Ik ben dankbaar voor de fijne wandelingen met mijn hond en het lekkere weer.

Geef een antwoord

Sluit Menu