Geluk makers | Stedentrip geboekt, winterweer, en kaarsjesavond after-party #68

Geluk makers | Stedentrip geboekt, winterweer, en kaarsjesavond after-party #68

Het is al bijna het einde van het jaar! Erg cliché, maar waar: de tijd gaat ontzettend snel. We zitten zowat alweer in het jaar 2020. Ik vond het hoog tijd om de geluk makers van de afgelopen tijd op een rijtje te zetten. Ik werd onder andere erg blij van een stedentrip die gepland staat, het zonnige winterweer wat we een dag hadden, en de kaarsjesavond after-party onder het genot van een lekker wijntje.

Met Mike samen rondstruinen in Gouda tijdens kaarsjes avond. De boom natuurlijk bewonderen, en daarnaast was er in de Sint-Jan een kerstmarkt. Súper gezellig!

Afgelopen dinsdag met een goed gevoel mijn plan van aanpak inleveren van mijn scriptie. Spannend!

Een langere tijd had ik al de Sex and the City seriebox klaarstaan, ik miste nog de tijd om aan de serie te beginnen. Eindelijk nam ik een moment voor mezelf, en startte ik met seizoen 1. Wat een geweldige serie!

Mijn paspoort aanvragen. Jieha!

Bij de Karnemelksloot in Gouda stonden tijdens kaarsjesavond allemaal kaarsjes langs het water. Prachtig!

Spontaan met Mike naar een feestje, en de hele avond dansen op foute kersthits, veel lachen, en lekkere wijntjes drinken.

In de parkeergarage mijn auto parkeren, en wel op de zesde verdieping. Ik heb een hekel aan parkeergarages, en gelukkig was alles goed gegaan.

Een prachtig compliment krijgen van een client: hij zou willen dat ik zijn psychologe kon worden.

De ochtend beginnen met een goed boek, zo fijn om met zo’n heerlijk moment voor jezelf de dag te beginnen.

Samen met mijn collega’s lunchen en leuke gesprekken hebben.

Ik heb het idee dat ik beter kan omgaan met mijn hoogsensitiviteit, ik voel mij minder overprikkeld, en kan daarnaast de positieve kant van hoogsensitiviteit ervaren, en bekijken.

In Nieuwegein en IJsselstein geweldige kringloop winkels ontdekken. Ik scoorde onder andere drie lp’s, een blazer, en toffe leesboeken.

Na een dag studie met vertraging in Utrecht belanden, de treinen zouden pas rond 8 uur weer rijden. Ik besloot een pasta te halen bij Julia’s, en daarna voor de tweede keer naar the Joker te gaan!

In de auto meezingen met de foute kersthits.

Midden in de nacht zoenen onder de grote kerstboom op de markt in Gouda.

Twee nieuwe Disney dvd’s scoren! Dombo en luizenleven. We hebben ze gelijk het weekend gekeken, met een warm kleedje op de bank.

Samen met mijn moeder een spontaan avondje naar de Ikea.

Met Noah samen een lange wandeling maken in de prachtige natuur. Zo’n fijne manier om op te laden.

We hebben een geweldig vooruitzicht: in Januari gaan we voor mijn verjaardag vier dagen naar Marrakesh! Zóveel zin in.

Een gezellige kerstborrel met collega’s.

Kerstcadeau’s shoppen! Het was erg druk in de winkels, tegelijkertijd maakte het mij ook wel erg blij dat mensen de moeite nemen om in fysieke winkels te shoppen. Ben jij een online/offline shopper?

Na een dagje Almere (super toffe samenwerking voor mijn blog!) de dag afsluiten met een show van Pepijn Gunneweg. Wat een humor, ik had helemaal dubbel gelegen.

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

Liefs, Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Dat compliment van je cliënt vind ik echt zó lief! Terecht dat je daar een plaatsje voor hebt gemaakt in deze lijst met blijmakers. Verder ook weer allemaal fijne dingen om op terug te kijken.

    1. Vond ik ook! Werd er zo door overdonderd. <3

  2. Wat een fijne geluksmomenten<3
    Ik vind dat je een leuk blog hebt: ik ga je volgen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu