Geluksmakers | Kleur in huis, naar mezelf luisteren & uilen spotten! #72

Geluksmakers | Kleur in huis, naar mezelf luisteren & uilen spotten! #72

Allereerst: sorry dat het de afgelopen weken zo stil was op by-Evelien.nl. In mijn privé bevind ik mij in een hectische tijd: verhuizingen, helaas een herkansing voor mijn scriptie en daarnaast nog werken. Mijn ouders zijn toevallig ook in deze periode verhuisd, dus ik zal daar nog een maandje of twee verblijven. Best hectisch allemaal, maar ik probeer goed voor mezelf te zorgen. Daardoor schoot mijn blog er een beetje bij in. Ik heb zin om weer te schrijven, dus dat is een goed teken! Het leek mij leuk om weer te starten met een artikel vol met positiviteit. Lezen jullie mee?

Ondanks dat het een erg drukke en hectische periode is, met compassie naar mezelf kijken en proberen goed naar mezelf te luisteren. Ik geniet dan extra van me-time momenten zoals buiten een boek lezen of een wandeling maken in het prachtige natuur gebied achter ons huis.

Quality time met mijn beste vriendinnetje, samen een stadswandeling maken met Noah, voor het eerst weer op terras, lekker flesje wijn en daarna nog shoppen want het was koopavond.

Ik ging winkelen bij mijn oude werkplek (Rituals in Gouda!) en een oud collega zei dat ze graag mijn blog leest en er veel aan heeft. Zo leuk om te horen!!!

Ons tweedehands loungesetje wat al deels in onze tuin staat, geniet ik zo van!

In mijn nieuwe buurt het winkelcentrum en de lokale winkeltjes ontdekken, er zit een onwijs groot winkelcentrum op loopafstand. Super blij mee!

Recepten proberen uit mijn kookboeken en uiteindelijk waren ze ook allemaal goed gelukt én Mike vond ze lekker!

Voor het eerst ‘echt’ op bezoek gaan bij mijn schoonouders, het voelt nu toch anders nu we ons eigen huisje hebben.

Gesprekken hebben met mijn lieve opaatje over vroeger, de oorlog en oude foto’s bekijken. Mijn oudste opa heeft altijd bijzondere en interessante verhalen. Zo fijn om naar te luisteren.

Spontaan met Mike een wandeling maken in het natuur gebied achter ons huis, we vertrokken pas rond 11 uur in de avond. We zagen veel konijnen rondhuppelen en zagen twee keer een uil! Super bijzonder. Het was ook een erg fijne avond.

Wakker worden in je eigen huis, wat een fijn gevoel is dat.

Een cliënt op mijn werk ondersteuning kunnen bieden en het gevoel geven dat hij gehoord werd. Het is zulk mooi dankbaar werk wat ik met veel liefde doe.

In het huis van mijn ouders hebben we een bad: feest! Ik vind badderen zo ontzettend fijn. Wekelijks neem ik de tijd om in bad te gaan en neem ik een fijn boek mee.

Ontdekkingen doen in mijn nieuwe stad: Bij de intratuin in Breda verkopen ze allerlei lokale producten, van heerlijke grillworst, fruit, nootjes tot kaas. Wat een fijne ontdekking!

Mike die erg blij was met zijn verjaardagscadeau: een barbecue voor in de tuin!

Het huisje wat steeds meer ons wordt, in de slaapkamer keuken en woonkamer zitten de kleuren er al op. Ik word er zo vrolijk van.

Daarnaast is de boekenkast beneden al in elkaar gezet en ingeruimd, het was van mij altijd een droom om een boekenkast in mijn woonkamer te hebben.

Genieten van quality time met mijn moeder, nog even van genieten nu ik thuis woon.

Mijn lievelingswijn die in de aanbieding is bij de Albert Heijn.

Bloemen die ik heb gepoot in vrolijke potten komen uit! Het is zo’n vrolijk gezicht dat er wat groen opkomt.

In de tuin zitten super veel vogeltjes: van koolmeesjes, musjes tot duiven. Elke keer is het toch even genieten als je dat uitzicht ziet.

Fientje die bij mij komt liggen terwijl ik druk bezig ben met mijn scriptie.

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van? <3

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Heerlijk artikel vol blijheden. Twee verhuizingen in zo’n korte tijd lijkt me behoorlijk pittig, maar fijn dat je eigen huis al steeds meer thuis wordt. Balen van je scriptie. Heel veel sterkte met de aanpassingen.

  2. Wat een vrolijk artikel om te lezen!! Wat jammer dat je je scriptie niet hebt gehaald, sterkte met je herkansing.

Geef een antwoord

Sluit Menu