Verwen jezelf met de GOODIEBOX!

Verwen jezelf met de GOODIEBOX!

GOODIEBOX stuurde mij pas geleden een mail of ik een leuk gevulde box wilde ontvangen met allerlei beautyproducten. Ofcourse! Een verrassingsbox ontvangen, en nog niet weten wat er in zit vind ik zelf ontzettend leuk. Het is super belangrijk om jezelf eens in het zonnetje te zetten. Dit kan zeker met deze vrolijke GOODIEBOX! In het artikel van vandaag show ik jullie de goedgevulde GOODIEBOX, wat ik ervan vind, en hoe jij de box kunt bestellen. Zo maak je van elke maand een feestje!

Je kunt jezelf perfect vertroetelen met deze vrolijke GOODIEBOX. Dit is de eerste keer dat ik een GOODIEBOX heb ontvangen dus ik was nog niet bekend met het merk. Als je de website opent kom je gelijk al in de vrolijke mood, mooie foto’s, prachtige producten en vooral veel vrolijkheid en gezelligheid.

Je kunt de GOODIEBOX elke maand thuis ontvangen. Met deze box kun je jezelf helemaal vertroetelen! Elke maand zitten er in de GOODIEBOX vijf full size producten van prachtige diverse merken met een waarde van 88 euro, terwijl jij voor een bedrag van 19,95 de box kunt bestellen.

Hoe leuk is een abonnement op deze box?! Elke maand krijg jij een GOODIEBOX gevuld met beauty, en verzorgingsproducten. Doordat je de GOODIEBOX elke maand binnen krijgt kun je nieuwe merken en producten ontdekken en proberen. Misschien komen er wel nieuwe favorieten bij jouw dagelijkse make-up of verzorgingsroutine. In de box zitten make-up en verzorgingsproducten die zijn afgestemd op de laatste trends, zo ben jij helemaal trendy op make-up en verzorgingsgebied!

Je kunt ook bij GOODIEBOX je eigen beauty profiel invullen, zo krijg je producten die goed bij je huid, maar ook huidskleur en haarkleur passen. Zo krijg je echt producten die handig zijn voor jouw huidstype passen. Hierdoor kun je alle producten goed gebruiken en zijn ze passend bij jou!

Ik ben fan van de GOODIEBOX, je word er direct vrolijk van, er zitten luxe en mooie producten in.  Doordat je een eigen beauty profiel kunt aanmaken kun je aangepaste beauty producten ontvangen, dit vind ik zelf erg goed! Zo kun je alle producten goed gebruiken. En het is elke maand een cadeautje om deze GOODIEBOX te ontvangen want er zitten prachtige producten in en je voelt je elke maand net jarig! 🙂

Ben jij al bekend met GOODIEBOX? 
Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft een reactie

  1. Ziet er leuk uit zeg! Zo'n box is toch een beetje een cadeautje aan jezelf 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu