Photodiary 143 | Spannendste instagram foto ooit, goede eindcijfers en Mike zijn verjaardag.

Photodiary 143 | Spannendste instagram foto ooit, goede eindcijfers en Mike zijn verjaardag.

Hehe, het is eindelijk weer tijd voor de wekelijkse photodiary. Vorige week was deze diary helaas niet online gekomen want mijn week daarvoor was helaas zó boring, elke dag stond vol gepland met studeren. Afgelopen week heb ik een ontzettend fijne week achter de rug, ik heb de spannendste instagram foto ooit geplaatst, heb allerlei goede cijfers terug gekregen en ik heb samen met poopoo zijn verjaardag gevierd. <3 Wat een héérlijke week was dit! Lees je gezellig mee?

Maandag
Maandag had ik mijn laatste herkansing van dit schooljaar, het moeilijke tentamen agogiek. Gelukkig ging die ontzettend goed, en dat is zo gebleken want ik heb een 8 gehaald! (mijn hoogste cijfer voor een theorie toets). Super blij mee. 

Ik voelde mij weer helemaal opleven dus ik besloot even de stad in te gaan, op internet zag ik een geweldige sale bij Monki dus ik wilde graag even in real-life shoppen. Dit jurkje was ontzettend leuk, maar paste helaas niet bij de mouwen.

Bij &other stories liep ik binnen, en paste ik deze twee prachtige jurkjes. Ik vond ze allebei erg mooi! Het streepjesjurkje was helaas nog niet in de sale dus die ga ik onthouden, het rode jurkje wel. Nu ik hem terug zie begint het toch wel te kriebelen om dit jurkje te shoppen, ik vond de kleur zo mooi! Wat vinden jullie van deze twee items?

Dinsdag

Dinsdag ochtend begon ik vroeg in de ochtend in de fijne binnenstad van Gouda, ik kan zo genieten van de gezellige straatjes en mooie grachten. Helaas kwam ik hier wel om een iets minder leuke reden..

We gingen naar de nieuwe tandarts, ik ben echt een held op sokken wat tandartsen betreft. Gelukkig was het een positieve ervaring en was er niks om voor te vrezen!

In de middag sjeesde ik naar Amsterdam toe voor het stagegesprek samen met mijn stagebegeleider en lerares vanuit school. Goed nieuws, want ik heb mijn stagejaar afgesloten met een 9! Wauw! Op de terugweg had ik helaas vertraging dus moest ik via Den Haag reizen, dit vond ik stiekem helemaal niet erg.

Woensdag

Woensdag ochtend was ik vroeg uit de veren, ik ging om negen uur beginnen bij mijn nieuwe vakantiebaan bij Reakt in Gouda, ik ga de komende weken werken in een activiteitencentrum/inloop voor mensen met een psychiatrische aandoening, verslaving, en/of mensen die dakloos zijn. Super interessant!

Na een drukke dag kwam ik weer thuis, maar toen was het nog niet klaar! Ik ging samen wandelen met Noah, koken, schoonmaken en rond acht uur plofte ik op de bank. Moe, maar wel voldaan.

Donderdag

Donderdag ochtend werd ik wakker met deze lieve meisjes, we hielden een sleep over (oftewel de katjes mochten naar boven toe, had beneden de deur op een kiertje gezet). Ik werd wakker en ze lagen samen aan mijn voeteneinde. Lief!

Ik plaatste de spannendste foto ooit op instagram, namelijk in mijn nieuwe setje van PrimaDonna lingerie, hij zit geweldig en staat super mooi! Ik kreeg er zoveel lieve reacties over, ik was helemaal overdonderd. Je kunt de post hier zien!

Donderdag middag sprak ik met mijn buddy af bij Bijlmer Arena om bij te kletsen en een heerlijk koffietje te nemen.

Ik ging weer lekker wandelen met Noah, ik vind het heerlijk om in de avond mijn hoofd leeg te maken en een wandeling door de fijne natuur te maken. In de avond schreef ik artikels voor mijn blog & keek ik mijn guilty pleasure programma genaamd temptation vips.

Vrijdag

 Vrijdag ochtend begon ik de dag met schoonmaken, Noah uitlaten en ging ik ook nog eens boodschapjes doen. Mike was vandaag jarig en ik wilde graag diverse lekkere dingetjes halen en zelf hapjes maken.

 Wat een chaos is boodschappen doen, mijn meloen was gevallen, ik heb mezelf open gehaald aan flesjes bier en ten slotte paste niet alles in mijn rugzak. Pffff.

Ik heb de laatste tijd veel meer dagen dat ik lekker weinig make-up op doe en ik vind het heerlijk! Zo fijn. <3

Gelukkig was het allemaal de moeite waard, mijn velvet taart was goed gelukt en het versieren kon beginnen! Ook had ik diverse andere lekkere hapjes gemaakt.

Alle drie de meisjes vonden het beslag ook heerlijk en genoten er helemaal van!

Dit was de verrassing die ik had voor Mike, ik had zelf een taart voor hem gemaakt waar hij het al voor een langere tijd over had. Ook heb ik hem een kaartje gegeven met daarop het cadeau, want ik neem hem over drie weken mee naar een dorpje nabij Nijmegen, gaan we hapje eten, naar het kattencafe in Nijmegen (want daar is een naaktkatje!), en we gaan naar het oorlogsmuseum in Overloon.


Zaterdag

Zaterdag hadden Mike en ik een heerlijke chill dag, helaas is die dag wel mijn telefoon van de trap af gevallen (en heel mijn scherm is gebroken), heel erg lomp. Dit mocht de pret van deze dag niet bederven, we gingen wandelen met Noah, keken de serie slasher en in de avond nam Mike mee uiteten. Lief!! <3

Zondag 

 Zondag werd ik met deze schatjes wakker, beter wakker worden kan toch niet.. <3

We hadden een heerlijke relax dag weer, wandelden met Noah en keken onze serie. Heerlijk zo’n weekend! Zo fijn om na zulke drukke weken lekker bij te komen en te relaxen. Ook kreeg ik een ontzettend goed cijfer voor een werkstuk terug, namelijk een 9,2. Weet niet wat er deze afgelopen periode gebeurd maar allemaal goeie cijfers?! Mijn geluk kon niet op.

Hoe was jullie week?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat geweldig dat je zulke goede cijfers hebt teruggekregen! Het ziet eruit als een leuke week – afgezien van het ongelukje met je telefoon en het boodschappen doen. Die red velvet cake heb ik ook eens gemaakt, zo lekker he?!

Geef een antwoord

Sluit Menu