Review | Green People foaming face wash & day solution crème.

Review | Green People foaming face wash & day solution crème.

Yay! Het is tijd voor een review, en deze keer niet zomaar een review. Ik mocht producten ontvangen van de webshop Biocare online. Dit is een webshop met allerlei biologische cosmetica en duurzame producten. Ik ben daar zelf een voorstander van! In de review van vandaag deel ik met jullie mijn mening over de foaming face wash en de day solution crème van het merk Green People. Lees je gezellig mee?


Ik zal eerst even iets kort vertellen over het merk Green People. De achtergrond van het merk vind ik namelijk erg bijzonder. Alle make-up en huidverzorgingsproducten worden niet op dieren getest. De producten zijn vrij van sodium, lauryl sulfaten, propylene, parabenen, lanoline, flafaten, alcohol, ethanol, harsh foaming, synthetische geurstoffen, paba-sunscreen, kleurstoffen, petrochemicalien, urea, dea, tea of peg’s. Green people geeft hierdoor de meest zuivere cosmetica die de natuur te bieden heeft.

De flacon heeft een rustige uitstraling en past naar mijn mening goed bij het merk en bij deze producten. De doorzichtige dop bij de foaming face wash vind ik erg mooi, zo zie je goed het pompje zitten. Ik heb niet veel aan te merken op de flacons! Rustig en direct duidelijk wat voor product het is.

Dit zijn de pompjes van de producten. Hier ben ik erg tevreden over! Bij beide pompjes blijven geen restjes zitten na gebruik en er komt niet in een keer een overvloed aan product naar buiten.

Green People – foaming face wash; 16.95.
Ik begin met de foaming face wash. Ik vind het prettig om dagelijks na mijn routine van het reinigen van mijn gezicht nog de laatste restjes vuil op mijn huid weg te halen met een foaming face wash. De foaming face wash heeft een zachte structuur en is makkelijk te verdelen over mijn huid. Na het reinigen van mijn gezicht met de foaming face wash voelt mijn huid herboren aan. Je voelt direct dat alles goed gereinigd is. Super fijn! Helaas vind ik de geur een minder puntje, daar ben ik niet heel erg fan van. Heeft een beetje een muffige geur.

Green People | Day solution crėme; 18,90.
Een fijne verzorgende dagcrème vinden vind ik altijd een lastige klus. Ik heb de day solution crème een aantal weken uitgebreid getest en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. De day solution crème is vooral bedoeld voor een gecombineerde of een onzuivere huid. Ik heb de laatste tijd erg lastig van onzuiverheden dus dit matcht goed. De day solution crème heeft een dikke verzorgende substantie en geeft een matterend effect. De crème trekt makkelijk in de huid en laat geen vettig laagje achter. Ik ben fan!

Ik kan concluderen dat ik erg tevreden ben over de werking van de huidverzorgingsproducten van het merk Green People. Vooral de face wash vind ik erg prettig in gebruik en is toegevoegd aan mijn daily routine, dat gevoel dat je huid zo zacht aanvoelt en goed gereinigd is vind ik zo fijn!

Green People | Day solution creme; 18,90. 
Green People | Foaming face wash; 16,95. 
De producten van Green People zijn onder andere verkrijgbaar bij Biocare Online.

Zijn jullie bekend met biologische cosmetica? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat fijn dat de producten van dit merk dierproefvrij zijn en bepaalde ingrediënten niet bevatten. Beide producten prettig in gebruik. Fijn dat je huid er zo veel baat bij heeft 🙂

  2. Wat goed dat het dierproefvrij is! Ben er benieuwd naar 🙂

  3. Fijn dat het dierproefvrij is, ik kende dit merk niet dus ik ben blij dat je er iets van deelt!

Geef een antwoord

Sluit Menu