Review | Lush volcano voeten masker.

Review | Lush volcano voeten masker.

Ik heb vandaag weer een review voor jullie, dit keer over een nieuw favoriet product van mij. Namelijk het volcano voeten masker! Ik vind het heerlijk om mijn huid te verwennen met fijne producten. Mijn gezicht, benen etc. Maar meestal vergeet ik mijn voeten best wel. Juist nu met de zomer (lees sandaaltjes en slippertjes weer) krijg ik een droge huid en heb ik last van eelt. Daarom leek mij het fijn om dit product te proberen en er een review over te schrijven. Lezen jullie mee?

De verpakking

De verpakking is zoals we van lush gewend zijn. Zwart met een speels lettertype. Er staat een leuke tekst onder waarvoor het product bedoeld is. Aan de zijkant zie je een sticker met een gezicht erop, zo zie je wie het heeft gemaakt. Vind dat altijd zo leuk om te zien! Het zit in een handig doosje en wat misschien leuk om te weten is als je 5 doosjes of flesjes hebt krijg je een vers masker bij lush gratis. 

Er staat duidelijk hoe je het product kan gebruiken en welke ingredienten er in het product zitten. Fijn!

De werking
Het heeft een dikke substantie en het lijkt op klei. Je brengt het masker aan rondom je voeten en omdat ik best grote voeten heb doe ik er twee plastic zakjes omheen. Dat laat ik ongeveer 10 minuten zitten zodat het masker kan intrekken. Masseer je voeten zachtjes en haal het daarna er met water vanaf. Mijn voeten zijn heerlijk zacht. De geur van het masker vind ik ook erg prettig, met linde bloesem. Er zit ook puimsteen in waardoor het ook perfect is om je voeten te scrubben ermee. 
Ik ben onwijs tevreden over dit product en het is een heerlijke verwennerij voor je voeten. Heel erg handig voor de zomer wanneer je voeten net eventjes die extra aandacht nodig hebben. 
125 gram | 9,75 te koop bij verschillende lush filialen en online. 

Hebben jullie weleens een voetenmasker van Lush geprobeerd? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Mijn voeten zijn ook erg droog, ze gaan altijd helemaal vervellen. Ik had nog nooit aan een voetenmasker gedacht, maar misschien is dit wel dé oplossing. Dankjewel voor de tip! x

  2. Ik wist eigenlijk helemaal niet dat er überhaupt voetenmaskers bestonden! Maar het ziet er wel uit als een fijn masker, lekker dik en zo 🙂

  3. Nog nooit gehoord van een voetenmasker dus ik ben heel erg blij me jouw review! Dit product ga ik zeker een keer kopen ben nu zo benieuwd geworden 🙂

  4. Haha, ik wist niet dat er een voetenmasker bestond joh! Maar nu ik er over lees hier klinkt het ideaal en heel fijn. 🙂

  5. Haha, ik wist niet dat er een voetenmasker bestond joh! Maar nu ik er over lees hier klinkt het ideaal en heel fijn. 🙂

  6. Ik smeer de lemony flutter altijd op mijn voeten, maar dit masker lijkt mij ook wel wat.

Geef een antwoord

Sluit Menu