Review | Catrice Ultimate Matte lipstick 020.

Review | Catrice Ultimate Matte lipstick 020.

 Ik ben gek op matte lipsticks.. Ik ontdekte een halfjaar geleden de fijne lipsticks van Catrice. Vooral de Ultimate Matte lipsticks laten mijn hartje sneller kloppen. Deze review liet zich helaas een hele tijd op zich wachten en ik dacht eigenlijk al dat deze fijne budget topper online was gekomen op mijn blog, maar dat was helaas nog niet zo.. Het is tijd voor de review van de Catrice Ultimate Matte lipstick in de kleur 020. Lezen jullie mee? Want deze review mogen jullie écht niet missen.

Ik raak al direct enthousiast van de huls van de lipstick. Het heeft een matte zwarte huls en het ziet er strak en sjiek uit. De lipstick heeft een prettige huls die je ook goed recht op kunt zetten zonder dat de lipstick omvalt in je make-up collectie. Op de achterkant van de lipstick kun je het nummer en de kleur van de lipstick goed zien. Dit zorgt ervoor dat als je hier meerdere lipsticks van hebt makkelijk de gene die je wilt hebben kunt vinden.

Van de kleur raak ik direct enthousiast. Dit is een kleur waar ik een langere zoektocht naar heb gehad. Het is een warme roze kleur en heeft een matte finish. De lipstick laat geen klein glansje doorschemeren. Het heeft direct een matte finish en zorgt ervoor dat de lipstick makkelijk aan te brengen is, en niet verplaatst. De matte textuur zorgt er niet voor dat je lippen uitdrogen en blijft lang zitten. 

De kleur 020; romige maar matte structuur. Ik ben al enthousiast!

 Ik raak helemaal enthousiast door deze budgettopper. De matte lipstick geeft een mooi effect op de lippen en zorgt ervoor dat de kleur goed wordt overgebracht. Hij geeft wel extreem af maar hij blijft wel voor ongeveer 3/4 uur zitten wat ik voor zo’n budget merk heel erg goed vind. Ik ben erg tevreden over deze lipstick zoals jullie waarschijnlijk wel begrijpen en ik kan de lipstick zeker aanraden.

De Catrice Ultimate Matte lipsticks zijn onder andere te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor 3,99.
Leuk nieuws! Ze hebben sinds kort een aantal nieuwe kleuren bij het assortiment toegevoegd. Ik ga zeker een kijkje nemen.

Zijn jullie bekend met de Ultimate Matte lipsticks van Catrice? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een prachtige lipstick met een mooie, warme kleur! Niet te opvallend, maar ook niet te neutraal. Hij staat je super!

  2. Wat een mooie lipstick , het kleurtje staat je goed =)
    Liefs Jorinda

  3. Wat een mooie kleur, hij staat je prachtig! Ik heb eigenlijk vrijwel geen ervaring met catrice lipsticks.

  4. Wauw, wat een prachtige kleur! Bij Kruidvat hadden ze dinsdag 2e Catrice product voor 1 euro, hopelijk geldt die actie nog, dat is zo'n goede deal. Ik wil zeker weer eens wat mooie producten inslaan.

  5. Wat een prachtige kleur. Staat je ook zeker goed 🙂 Het is ook echt een kleur die ik zou dragen!

    Lieefs!

  6. Mooie kleur ik gebruik eigenlijk altijd Chanel lipstick maar voor zo erbij ga ik een keer proberen������

Geef een antwoord

Sluit Menu