Photodiary 131 | Hunkemöller fabrieksverkoop, kittens ophalen, en Eindhoven!

Photodiary 131 | Hunkemöller fabrieksverkoop, kittens ophalen, en Eindhoven!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary. Dit is een ontzettend gezellige en volle photodiary want ik heb een hoop leuke dingen aan jullie te melden, ik ben onder andere naar Eindhoven geweest voor de fabrieksverkoop van de Hunkemöller, heb ik een tof bericht gekregen en ben ik de kittens Cato en Fien gaan ophalen. Lees je gezellig mee? <3

Maandag

Maandag had ik in de ochtend hoorcollege en ben ik daarna met Sahra even gaan lunchen. We hadden  een stokjebroodje gehaald bij de Albert Heijn en zijn daarna gezellig gaan bijkletsen aangezien we elkaar zo weinig zien de laatste tijd. 
Dinsdag
Dinsdag had ik een lange dag school van 9 tot 5. Ik kreeg die dag wel ontzettend tof nieuws! Ik kan eventueel duaal gaan studeren binnen de organisatie van een oude stageplek van mij. Super gaaf natuurlijk! Duaal studeren houdt in dat je vier dagen werkt en een dag college hebt en ook gewoon echt een werknemer bent en super veel leert. Ik weet het nog niet helemaal zeker maar ik mijn gevoel zegt 90% doen!
Woensdag
Woensdag scheen heerlijk het zonnetje! Kan ik zo van genieten, ik ging langs mijn buddy en ging daarna door naar school. 
Donderdag

 Donderdag ochtend had ik een afspraak maar daarna ging ik gelijk door naar het station. Ik ging in de middag naar Eindhoven toe om langs te gaan bij de Hunkemöller fabrieksverkoop.

Het was daar ontzettend rustig en ik ben super goed geslaagd. De prijzen zijn daar zo goedkoop dat je eigenlijk alles wilt meenemen, gelukkig heb ik mij goed ingehouden en alleen maar goede items heb ingeslagen!

Na het shoppen gingen we gezellig bij Happy Italy een hapje eten. Ik at een heerlijke pizza en ik dronk een lekker rood wijntje. Genieten! Zo fijn zo’n quality time dagje. 

We maakten ook een stop bij de leuke Sissy-Boy, ik had onder andere leuke items geshopt bij de Costes en Pièces. Zulke leuke items in de sale. <3
Ook kwam ik weer de perfecte jas tegen, dit is de tweede keer dat ik hem heb gepast. Ik ben helemaal verliefd erop! <3

Vrijdag
Vrijdag was de dag aangebroken! We stonden vroeg op om naar Coevorden te gaan rijden voor de lieve kittens! YEEEES!
Eenmaal aangekomen in Coevorden kwamen we in het lieve kattenparadijs vol met Britse korthaar katten en een Britse langhaar. Smelt smelt. We dronken een kopje thee, kletsten wat over de katjes en daarna konden ze met ons mee naar huis. Yes!
De poesjes hadden we samen in een hokje gestopt, naar onze verbazing waren ze ontzettend rustig, ze knuffelden zelfs samen en raakten in een diepe slaap. Super lief!
Eenmaal thuis gekomen waren de katjes nog een beetje nerveus natuurlijk door de nieuwe indrukken, Noah kwam vaak koekeloeren en daar moesten ze ook erg aan wennen. Ik kan wel gelijk zeggen dat het echt schatjes van kittens zijn en ze erg aan elkaar zijn gehecht. Ze knuffelen graag en gaan miauwen (soort van roepen) als ze elkaar kwijt zijn. Smelt!

Zaterdag
Zaterdag had ik lekker uitgeslapen, ging ik knuffelen met de katjes en maakte ik mijn kamer schoon. In de middag kwam Mike langs en ik kon niét wachten!

 In de middag kwamen mijn zus en haar vriend ook op babybezoek, de katjes beginnen steeds losser te komen en kwamen zelfs lekker knuffelen. Zo lief! Ook Mike vonden ze erg leuk, gelijk lekker spelen en knuffelen. Heel lief.

In de avond keken we Wie is de mol? de kittycats vonden het ook erg interessant. Mijn mol is vanaf dag 1 al Olcay, super leuk dat zij er nog in zit en zij is nog steeds mijn mol! Wie is die van jouw? 

Zondag

 Zondag was een heerlijke relax dag, ik deed lekker lang over mijn make-upje en ik trok mijn nieuwe rode trui aan. Zo leuk is die!

 En ja de dag begon ik weer met het knuffelen van Fientje. Ik kan niet van ze afblijven, ze zijn zó ontzettend lief.

Mama maakte wat leuke foto’s van mij en Mike samen met de kitties.  Deze foto’s plaats ik allemaal nog in een apart artikel op mijn blog. <3

En ook nog eventjes een over vrolijke foto samen want wat was dit een fijne Zondag. Ik heb trouwens deze dagen ook gevlogt en ik kan niet wachten om deze gezellige vlog te plaatsen op mijn YouTube kanaal. In de avond heb ik nog vt-wonen gekeken en dook ik daarna heerlijk mijn bedje in. 
Hoe was jullie week? 
Hopelijk vinden jullie de kitty spam niet erg, als jullie het juist leuk vinden vergeet mij dan zeker niet te volgen op instagram want in mijn instastories plaats ik elke dag gezellige filmpjes. 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ik ben helemaal vóór kittenspam 🙂 Wat een lieve foto's en wat zijn het ook een schatjes! ♥
  Zo te horen heb je een leuke week achter de rug. Die gele jas is echt heel erg leuk. Ik kan me voorstellen dat je die graag wilt hebben. En wat een goed nieuws over het duaal studeren. Ik kan me voorstellen dat je dat overweegt. Het klinkt als een ideale optie 🙂

 2. Meer kitty spam, méér! 😀 ♥♥ Geweldig om te zien, die lieverds! Hier in Antwerpen was er ook een Hunkemöller Outlet, maar ik ben niet geweest, hoewel ik wel een (gratis) ticket voor dag twee had. Het zag er op de foto's van de eerste dag zó ontzettend druk uit dat ik er gewoonweg geen zin in had, haha.

 3. Oeh wat leuk, die gele jas is van Sissy Boy volgens mij toch? Vind het echt helemaal jouw ding! En die kittens, AAAH ik wil ze kroelen!!! <3

 4. Ohhh jullie katjes, zo cute! Ik zwijmel echt weg, dus teveel kattenfoto's kan niet, haha. Wat een fijn aanbod trouwens van het duaal studeren!

 5. Oh die kittens hebben wel echt mijn aandacht hoor , te schattig!!!! Lekker fluffy zijn ze ook. Hoop stiekem dat je de kitty’s meer gaat spammem

 6. Ooooh wat zijn de kittens mooi, prachtig! Zo lief, zacht en knuffelbaar <3 Meer foto's mag natuurlijk altijd 😉

 7. Wat zijn de kittens cute!!! Mijn katten zijn alweer 6, pfoe waar blijft de tijd. Gelukkig hebben we wel een pup erbij, al is die ook alweer bijna 1! Ze zijn juist zo schattig als ze klein zijn haha.
  Succes met je keuze voor duaal studeren, ik heb het ook gedaan en mij is het goed bevallen!

 8. Die duaal studie zou ik wel doen anders krijg je er zeker spijt van!
  Ik dacht dat die Hunkemöller fabrieksverkoop heel druk zou zijn, misschien moet ik de volgende keer ook maar eens gaan! Scheelt toch een hoop geld.

  1. Zou je misschien iets meer uit willen leggen over die duaal studie? Ik ben op dit moment echt aan het denken wat ik wil gaan doen, misschien dat dit wel iets voor mij is.

 9. Hartelijk gefeliciteerd! Allereerst prachtige foto's, bedankt, het is heel inspirerend)
  Ten tweede ben ik dol op katten en als ik mijn ogen sluit en me voor de geest stel dat mijn kat niet meer van mij is, ben ik gewoon bang en kippevel op mijn huid).
  Katten zijn eerst en vooral de meest opmerkelijke anti-stress van alle bekende in de wereld.
  Ik zou je ook mijn favoriete online winkel voor dieren aanraden https://bit.ly/2GhXWkg. Voor mijn 1,5 jaar oude Maine Coon, koop ik ongeveer een keer in een maand een groot pakket met droogvoer, speelgoed en vitamines. Ik wens jou en je huisdieren verder succes en nieuwe nog coolere foto's!

Geef een antwoord

Sluit Menu