Photodiary 116 | Propedeuse gehaald, date day & veel studeren.

Photodiary 116 | Propedeuse gehaald, date day & veel studeren.

Wat een drukke week heb ik achter de boeg. Jullie zullen wel denken waarom komt de wekelijkse photodiary vandaag online? Ik was afgelopen Dinsdag jarig en er stond een birthday blogpost online, en gister was ik zo uitgeput en moe dat ik geen tijd had om het artikel te schrijven. Dus vandaar! Dat mag de pret niet bedrukken, vandaag deel ik met jullie wat ik afgelopen week heb gedaan. Ik heb mijn Propedeuse gehaald, had een ontzettend leuke date-day samen met Mike en heb vooral veel met mijn neus in de boeken gezeten. Lezen jullie mee? 

Maandag

Maandag had Mike vrij genomen, super lief! In de ochtend werden we samen wakker en ik vond het erg wennen want dat gebeurd nooit op de Maandag ochtend. In de middag reisden we samen met mama richting Amsterdam, ik ging naar school toe want in de middag had ik een presentatie over communiceren over seksualiteit wat ontzettend goed ging. Mike ging samen met mama Amsterdam in.

Maandag middag haalde ik mama en Mike op bij Weesperplein en liepen we door naar mijn school. Ik had mijn make-up eventjes bijgewerkt en was helemaal ready! Wat was ik nerveus, klasgenootje Sahra vertelde wat over mij, de leraar en Mike deed een speech. Ik kon mijn tranen van trotsheid niet in houden. Ik heb ook gevlogt en de vlog komt morgen online! Dan zien jullie de beelden ook. 🙂

Ik was zo overweldigd deze avond! Mijn cijferlijst ben ik ontzettend trots op, twee zessen, vele zevens, achten en zelfs één negen! Heel blij mee. Mijn SLB’er zij zelfs waar stopt het bij jou, dus wie weet ga ik na deze hbo opleiding mij nog meer specialiseren. 😉

Dat moest natuurlijk gevierd worden! We kregen consumptie bonnen zodat we in het café van school konden borrelen, veel mensen gingen al weg of ze gebruikten het niet dus we hadden zoveel bonnetjes die we konden inleveren. Dit verklaarde ook wel dat mama en ik tipsy weg liepen, Mike kon niet drinken want hij ging in de avond weer naar Breda toe rijden. Het was een super gezellige avond en we hebben het behalen van mijn propedeuse goed gevierd!
Dinsdag
Dinsdag had ik eigenlijk college maar ik was zó moe en had eigenlijk lichtelijk last van een katertje dat ik niet naar school ben gegaan. Ik ben zo iemand wanneer ik school skip dat ik wel productief thuis aan het werk ga, dus ik heb heel de dag aan het uitwerken van psychopathologie besteed. 
Ik had een nieuw rijtje polaroids opgehangen op mijn deur, geeft zo’n leuk effect! Zijn jullie ook zo gek op polaroid foto’s? <3 
Ik had Maandag avond Hollands Next Top Model niet kunnen zien dus ik plande een me-time avondje in en ik ging chillen in bed en het programma terug kijken. 
Woensdag
Woensdag had ik een lange dag college, van 9 tot 6. Helaas redde ik het niet om thuis te eten. Dus ik haalde een patatje bij de smullers en een kaassouflé. Ik was helemaal op en voelde mij erg beroerd in de avond. 
Donderdag
Donderdag voelde ik mij erg beroerd, en verkouden. Bah.. 

Vrijdag
Vrijdag voelde ik mij gelukkig iets beter, ik ging eerder naar school om aan de samenvattingen van  weer te werken en had mijn laatste les voor de herfst vakantie. Ik droeg deze dag ook mijn nieuwe velvet armband, hou zeker mijn instagram in de gaten voor foto’s ervan. 
In de middag ging ik Amsterdam nog even in en het was echt bagger weer, super veel regen. Ik ging op zoek naar een birthday outfit, ik zag geen items waar ik het yes gevoel bij kreeg dus ik ging snel weer naar huis. Ik twijfelde erg over dit jurkje maar toch maar niet mee genomen. Ik zag hem in de sale bij de Sissy-Boy, ook super veel leuke nieuwe collectie. 

In de avond reisde ik door naar Breda om een weekendje bij mijn lovie te verblijven, hij verraste mij met een heerlijk flesje witte wijn, lief! In de avond hebben we Forrest Gump gekeken. 
Zaterdag
Zaterdag gingen Mike en ik even langs de Hema want ik ging ballonnen halen, ik liep tegen deze leuke items met visjes aan. Als ik mijn eigen stekje had gehad had ik het wel geweten, zo leuk! En ik kwam deze handige planner tegen, mijn notes waren bijna op dus super chill dat ik deze tegen kwam, natuurlijk direct meegenomen. 
In de middag was het lekker weer en besloten we richting het bos te fietsen. Zo fijn dat je bij Mike vandaan binnen 15 minuten fietsen al bij het bos staat. Heerlijk zo’n wandeling!
In de avond had Mike een verrassing en vierden we een beetje alvast mijn verjaardag! We zijn een hapje wezen eten bij La Cubanita in Breda en gingen naar de film Death Day. <3 Zo fijn dit soort date nights!
Zondag
En toen was het alweer Zondag, time flies! Vooral het weekend altijd. We reden rond 12 uur richting Bodegraven want we hadden een verrassing met de gehele familie voor mijn opa, hij is ook 24 Oktober jarig en gingen met de familie eten bij la Place en drankjes doen. Opa was heel erg verrast en vond het erg leuk! Toen was het weekend alweer om. 
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Dat klinkt als een week met een paar hele leuke momenten. Wat ontzettend leuk dat je zo in het zonnetje bent gezet tijdens de uitreiking en zo te horen meer dan verdiend! De date klinkt ook heel gezellig. Wat een lieve foto van jou en Mike!

 2. Wat een heerlijke momenten deze week! Ik vind de polaroids van je P-uitreiking echt super leuk. Jammer dat je een beetje beroerd was, dat hangt volgens mij écht enorm in de lucht!

 3. Wat een fijne week heb je gehad zeg! Ik voelde mij afgelopen week ook erg beroerd.. maar het heerst.

 4. Leuk dat we bijna birthday twins zijn! En nog gefeliciteerd met je propedeuse! <3

 5. Wat goed, gefeliciteerd! En wat ziet je bureautje er knus uit. Ik kan geloven dat je daar erg productief bent. 🙂

 6. Ondanks dat je je niet zo lekker voelde ziet het er uit als een topweek! Wat een leuke 'viering' voor je propedeuse, lekker persoonlijk!

 7. Ondanks je je niet helemaal top voelde, heb je zo te zien een heerlijke week gehad. En nog gefeliciteerd met je propedeuse! <3

 8. Gefeliciteerd met je propedeuse! Jullie zagen er super mooi uit. Ik hou echt van polaroids!
  Mijn week bestond uit veel solliciteren, omdat mijn contract niet verlengd werd. Vanmiddag heb ik nog cake gebakken.

 9. Wat een leuke week! En wat tof dat jullie propedeuse uitreiking zo uitgebreid was zeg! Ik ga zeker de vlog even kijken. Bij mij was dat helemaal niet zo.

Geef een antwoord

Sluit Menu