The 21 birthday girl!

The 21 birthday girl!

Happy 24th of October! Vandaag ben ik jarig! Hoera! Een van de leukste dagen in het jaar als je het aan mij vraagt. Ik mag 21 kaarsjes uitblazen. Dé tijd gaat zo snel voor mijn gevoel. Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik mijn sweet sixteen vierde en nu zijn we alweer vijf jaar verder. Vandaag ga ik in de ochtend studeren (want ja dat moet ook gebeuren en de tentamens komen eraan) en in de middag ga ik een middagje samen met mijn zus naar Spa Gouda, lekker ontspannen en genieten van een vrouwen middagje. Zin in!

Jullie zijn altijd gewend van mij dat de wekelijkse photodiary op Dinsdag online komt, ik heb het voor één keer verschoven naar de Woensdag. Ik heb super veel leuks met jullie te delen! 
Ik ga vandaag nog niet mijn verjaardag vieren, aankomende Zaterdag vier ik het voor mijn familie en de week erna geef ik een gezellig feestje voor vrienden en vriendinnen. Zin in! 

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om jarig te zijn? 
Fijne dag iedereen!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt vandaag. Geniet ervan in de spa 🙂

  2. Ahh gefeliciteerd!! Maak er een prachtige dag van en ik word nu al blij van al die vrolijke foto's! Fijne verjaardag!

  3. Van harte gefeliciteerd! En een fijne dag gewenst natuurlijk 🙂

  4. Gefeliciteerd! Een hele fijne verjaardag toegewenst ook al vier je het zaterdag pas 🙂

  5. Gefeliciteerd met je verjaardag meis, hopelijk heb je een fijne dag! Leuke foto's ook 🙂

  6. Aah heerlijk zo'n dagje! Gefeliciteerd 🙂 En leuk dat je zaterdag en de week erop een feestje viert! Ik vier toevallig komende vrijdag en zaterdag mijn verjaardag, en zondag lekker echt jarig. De eerste keer trouwens dat ik mijn verjaardag niet echt op de dag zelf vier, maar ga die dag heerlijk met mijn vriend naar Eijerkamp, lekker interieurshoppen! 🙂 Hele fijne feestjes alvast!

  7. Happy belated birthday, Evelien! Hopelijk heb je intens van jouw dagje genoten!

  8. Hopelijk heb je een onwijs fijne dag gehad, mooie foto's zijn dit trouwens!

  9. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben precies een maand later dan jou jarig. Al moet ik zeggen dat ik dit jaar niet echt sta te springen op mijn verjaardag omdat het de eerste verjaardag is zonder mijn oma.

  10. Nog gefeliciteerd meis, ik ben morgen jarig haha! leuke foto's heb je gemaakt!

Geef een antwoord

Sluit Menu