Photodiary 90 | Lenteweer, veel studeren, en cruisen!

Photodiary 90 | Lenteweer, veel studeren, en cruisen!

Wat een heerlijk weer was het een aantal dagen deze week. Ik heb helemaal de lente kriebels te pakken en heb er helemaal zin in! Ik heb een drukke week gehad, en de tijd vloog echt letterlijk voorbij. Ik heb deze week veel gestudeerd en mijn concept onderzoek ingeleverd, heb in het weekend vooral genoten van veel fotograferen voor mijn blog, wie is de mol gekeken en genoten van het heerlijke weer met poopoo. Kijken jullie mee naar de wekelijkse photodiary?


Maandag

Maandag had ik officiel gezien les, maar je mag een keer de les skippen in het semester dus ik pakte deze dag. In de ochtend had ik tijd gestoken in mijn blog en mijn nieuwe mac lipsticks gefotografeerd, komen snel op mijn blog!


 Rond 12 uur pakte ik de bus naar het centrum want het was tijd voor een middagje studeren. Het zonnetje scheen heerlijk! Dus ik genoot tot de max, heerlijk, heb helemaal zin in de lente.

Ik ging een middagje aan mijn individueel onderzoek werken, ik ga onderzoek doen naar stigmatisering. Ik wou eerst dit specificeren naar homoseksualiteit, maar omdat daar weinig bronnen over te vinden waren ging ik toch maar voor de psychiatrie en dan jongeren met een depressie. Onwijs interessant! Iedereen bedankt voor het delen op Facebook en de reacties die ik heb gekregen <3
In de avond was het tijd voor een avondje bootcamp en lekker vroeg slapen want de dag erna had ik weer een drukke planning.

Dinsdag

Dinsdag had ik weer een dagje stage in Haarlem. Ik had een leuke ochtend samen met de deelnemers, in de middag na de lunch heb ik een uurtje aan school gewerkt en toen was de dag alweer om. Gaat zo snel! In de avond heb ik wat aan school gedaan en voor de rest lekker gerelaxt.


Woensdag

 Woensdag had ik een lang dagje college, helaas regende het en was het verschrikkelijk weer. Zo vervelend om dan in die kou op het station te staan. Gelukkig was het wel een leerzaam dagje.

Toen ik thuiskwam kreeg ik twee ontzettend leuke pakketjes binnen! Als eerste een pakketje van e.l.f met ontzettend mooie producten waar snel een review van online komt. En een overhemd voor poopoo van overhemden.com. Zo leuk!

Donderdag

Donderdag was ik al om half 9 ready voor school, er kwam een derde jaars student vertellen over haar stage in het ziekenhuis. Best interessant! Ik had les tot ongeveer 11 uur en moest wachten op mijn college om 5 uur (Een super saai keuzevak).

Tijdens de tussenuren heb ik veel aan mijn onderzoek gezeten en kon ik bijna de puntjes op de i zettend voor het concept. Heerlijk om het op tijd af te hebben. Zo fijn!

Vrijdag

 Vrijdags had ik al heerlijk weekend en begon ik mijn dag met een uurtje zumba, heerlijk om zo je dag te beginnen! Daarna ging ik langs de kruidvat om wat goede aanbiedingen in te slaan.

 En dit waren mijn aankoopjes! Ik ben gek op de aussie shampoo, en groot favoriet. Had nieuwe spulletjes voor mijn wenkies nodig, scheermesjes waren in de aanbieding en het heerlijke masker van l’oreal wat al een tijdje op was nam ik mee.

Daarna ging ik lekker douchen en opfrissen en trok ik deze fijne trui aan en ging ik mijn onderzoek nachecken en opsturen, heb ik wat gestudeerd. En daarna een heerlijk middagje voor mezelf. Ik heb mijn kamer grondig schoongemaakt en lekker foto’s gemaakt voor mijn blog.

In de avond ging ik eventjes naar een winkelcentrum in Gouda samen met mama en gingen we winkeltjes kijken. Daarna heb ik gewerkt aan mijn blog en eigenlijk een heerlijk me-time avondje gehouden. De film in your eyes gekeken, een echte aanrader en hij staat op netflix.
Zaterdag

Yay, happy Saturday! In de ochtend lekker uitgeslapen, opgefrist en wat aan school gewerkt. Daarna ging ik wat mooie producten fotograferen en in de middag stond poopoo alweer op de stoep!

Want er stond een lange rit op de planning, we gingen helemaal met de auto naar Hoogwoud (Noord-Holland) want voor het project waarbij ik drie activiteiten had georganiseerd voor een oudere samen met mijn groepje stond die dag de laatste op de planning. De oudere man mocht een ritje rijden in de cabrio!

In de avond na een lange rit weer terug naar Gouda hebben we pannenkoeken gegeten, wie is de mol gekeken en daarna nog lekker gechilt en geknuffeld en een animatie film gekeken.


Zondag 

 Wauw wat was het heerlijk weer Zondag! Mike en ik besloten gelijk lekker met zijn auto een ritje te maken door alle dorpjes rondom Gouda. We zijn naar Schoonhoven gereden en door ontzettend mooie weegjes. En natuurlijk moest het dak open!

 Toen we door zo’n dorpje reden zag ik deze lieve lama’s. Natuurlijk moesten we eventjes stoppen en een kijkje nemen!

 Het was zo lekker weer, ik genoot er echt heel erg van. We hebben lekker het dorpje rond gewandeld, helaas was alles dicht. We hebben wat foto’s gemaakt, en ook van Mike zijn nieuwe blouse. Die zien jullie snel op mijn blog verschijnen!

Ook nog eventjes een foto samen! <3

 Op de terugweg zijn we eventjes langs mijn ouders hun volkstuin gereden en een kijkje genomen. Noah was er ook en die vond het weer al te leuk! Ze heeft daar een balletje liggen en kan daar de hele dag zoet mee zijn. Lief!

Daarna hebben we finding dory gekeken, lekker gegeten en toen was het weekend al weer om. Ik heb een heerlijk weekend gehad en een leuke week!

Hoe was jullie week? Hoe gaat het met jullie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Heerlijk he dat zonnetje !
    Liefs Jorinda

  2. Ik herken het 'je mag één keer deze les skippen heel erg goed haha! Heerlijk om zo te kunnen genieten van het zonnetje trouwens hè?

  3. Leuk om te zien! Wat een interessant onderzoeksonderwerp heb je gekozen, zeg! En inderdaad: heerlijk, dat zonnetje! Die eerste foto van jullie samen op zondag is erg mooi!

  4. Leuke foto's Evelien! Ik heb ook optimaal genoten van de zonnestraaltjes. Zulk heerlijk weer! Fijne week nog <3

  5. Wat een heerlijk weekje heb je achter de rug, ik word helemaal blij van je zonnige foto's! <3 Altijd fijn om aanbiedingen te scoren he!

Geef een antwoord

Sluit Menu