Photodiary 89 | Bloggertour, filmpje pakken, en vakantie 2017 geboekt!

Photodiary 89 | Bloggertour, filmpje pakken, en vakantie 2017 geboekt!

Ik zit heel erg in dilemma maar ik vind toch elke week een photodiary ‘proberen’ te plaatsen toch wel het leukste. Ik heb een drukke maar ontzettend leuke week gehad! Ik ben veel naar college geweest en had een leuke dag stage, maar heb ook een hapje gegeten met Charlotte en een filmpje gepakt, ben wezen zwemmen, had een bloggertour door Amersfoort en heb samen met Mike de vakantie voor 2017 geboekt. Lezen jullie mee?


Maandag

Maandag ochtend kon ik best wel een beetje uitslapen, heerlijk! Ik stond om 11 uur op het station bij Amsterdam want ik had een dagje college. De dag begin met sport en spel, en had daarna gespreksvaardigheden. Een beetje een saai dagje.

Op de terugweg genoot ik van mijn pakje met smoeltjes, zo lekker! Echt jeugdsentiment.

In de avond ging ik voor het eerst naar bootcamp in de sportschool! Ontzettend spannend maar heel leuk. Ik was helemaal kapot, spierpijn voelde ik in mijn hele lichaam maar wat geeft het een boost. Nu ik dit schrijf ga ik vanavond weer. Heel erg zin in!

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje stage wat ontzettend snel voorbij ging, het was een erg leuke dag en had een gezellige dag met collega’s en de cliënten. Op de terugweg was er helaas een grote storing, dus had ik mezelf getrakteerd op deze twee tijdschriftjes. Ik kreeg deze twee voor de helft van de prijs. Zo leuk!

Helaas moest ik plaats vanaf de bijlmer gelijk richting Gouda, helemaal via Utrecht. Gelukkig was ik nog wel voor 6 uur thuis.

In de avond ging ik samen met vriendinnetje Leonie in de avond, een avondje zumbaen. Was ontzettend gezellig om ook weer even samen bij te kletsen.

Woensdag
Van Woensdag heb ik geen foto’s, ik heb deze dag ook weer vertraging gehad met de trein en had een dagje college. Die dag had ik een lange dag. In de avond heb ik volgens mij heerlijk gerelaxt. Niet heel spannend allemaal.


Donderdag

 Donderdag ochtend had ik een weer een ochtendje college, er kwam een ervaringsdeskundige langs (ontzettend interessant!). Daarna heb ik verschillende e-mails gestuurd naar een nieuwe stageplek.

 In de avond was het tijd voor girls night! Ik ging samen met mijn beste vriendinnetje Charlotte een heerlijk hapje eten bij VIPS in Den Haag. We hebben heerlijk wijntjes gedronken en bijgekletst, zo gezellig!

In de avond gingen we naar de Pathe om een avondje te griezelen bij the rings. Ik had hem enger verwacht maar vond het wel een hele goede film! Was weer heel leuk om een avondje naar de film te gaan.


Vrijdag

 Vrijdags was het tijd om naar Amersfoort te gaan, ik ging samen met mijn zus naar een blogger-tour. We gingen eerst lekker wat drinken bij de blueberry (over de tour komt snel een uitgebreid artikel online!)

Nadat we verwend waren met heerlijke hapjes en wat te drinken gingen we ook langs verschillende winkels, we gingen langs een lingeriewinkel genaamd Bodydress waar ze heel het jaar door bikini’s verkopen. Ideaal! Ik zag prachtige setjes en mooie bikini’s. Deze was toch wel mijn favoriet!

Rond half 1 was het tijd voor een tussenstop bij chocolate company, een erg leuke hotspot waar ze heerlijke theetjes en high-tea’s aanbieden. Het eten was zo lekker! Heb echt genoten. En het was ontzettend gezellig!

Ook brachten we een bezoekje aan de kapper en een edelsmid. Ik had gelijk de kriebels om mijn haar een oppep beurt te geven.

In de avond was het tijd om mij lekker op te frissen want Mike kwam gezellig een weekendje. Hij stond voor de deur met een flesje wijn voor mijn ouders, en een flesje wijn voor mij. Lieeeef! We hebben de laatste aflevering van black sails gekeken en hadden een documentaire over slaapverlamming gekeken, ontzettend interessant.

Zaterdag

 Ik had Vrijdags een heel leuk pakketje binnen gekregen, namelijk mijn twee nieuwe mac lipsticks! Een cadeautje voor mezelf, Zaterdag kon ik ze uitgebreid even bekijken, helaas nog niet opdoen want ze moesten eerst gefotografeerd worden.

Doordat Mike mijn douchegel van the bodyshop rook die ik gebruikte op de vakantie in Corfu had hij gelijk zin om vakantie’s te kijken en eigenlijk gelijk die middag zaten wij een kijkje te nemen bij Sunweb, ons oog viel op het eiland Kefalonia van Griekenland en in de avond hebben we gelijk geboekt, heerlijk 11 daagjes weg in augustus naar een heerlijk appartementen complex! In de avond heb ik wie is de mol gekeken, en jeetje wat was het spannend. Kan niet wachten tot de finale.

Zondag

Zondags zaten Mike en ik een beetje in dilemma wat wij deze dag zouden doen. En toen kwamen we spontaan op het idee om een middagje te zwemmen! We reden naar Alphen aan den Rijn naar het zwembad de Hoorn, heerlijk een middagje gezwommen. En in de avond gingen we spontaan met mijn ouders en opa en oma een avondje wokken. Een onwijs gezellige afsluiter van het weekend.

Hoe was jullie week? <3 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 25 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Wat een fijn vooruitzicht jullie vakantie!
  Liefs Jorinda

 2. Ziet eruit als een hele leuke week! Ik ben benieuwd naar de mac lipsticks!

  1. Review komt snel online! Ik kan een ding verklappen, ben ontzettend enthousiast.

 3. aah wat lekker dat je een vakantie geboekt hebt naar Griekenland! En bah, ik heb de eerste 'The Ring' ooit gezien en ik vind het de engste film ever, heb 3 maanden slecht geslapen haha! Is echt niets voor mij zulke films. Dus in de bios zou je die mij al helemaal niet zien kijken!

  1. Jaaaa we kijken er zo naar uit! Kan echt niet wachten. <3 Ja vond deel 1 ook echt heel griezelig, had die een keer gezien toen ik jonger was!
   Liefs,
   Evelien

 4. Lekker weekje! leuk die blogger-tour, was dat met buttercupsisters toevallig? haar had ik laatst ontmoet en toen vertelde ze er over. Ik heb ook 2 mac lipsticks gekocht, 1 voor mn moeder en 1 voor mij. Mooie back up van Mehr 😉

  1. Ja was inderdaad georganiseerd door buttercupsisters, ah super leuk!! Oh Mehr staat ook zeker nog op mijn wishlist. <3

  2. Hee wat grappig! Ja dat klopt helemaal dat ik met Mieke hierover heb gesproken :)!

 5. Dat klinkt als een fijne week! Die vakantiebestemming ziet er geweldig uit! En wat een leuke bikini heb je! Veel succes met je zoektocht naar een nieuwe stageplek!

  1. Ah dankjewel meis! Dat gaat vast goed komen, ga proberen om bij mijn oude stage terug te mogen komen <3

 6. Wat een heerlijke foto's! Zo fijn dat jullie de vakantie al hebben geboekt. Bij mij begint het ook weer te kriebelen haha. En ik ben benieuwd naar de foto's van de blogger tour, het ziet er zo gezellig uit!

 7. Heerlijk dat jullie samen naar Griekenland gaan! Lijkt mij een super fijn vooruitzicht. Vooral met dit weer! 🙁 Leuk dat jij en Nathalie naar de tour kwamen. Was super gezellig en wat heb je mooie foto's gemaakt. Liefs, Evelyne

 8. Wat een leuke week!! 🙂 en wauw leuke vakantie hebben jullie geboekt! En vrijdag was echt super tof! Ben benieuwd naar jou artikel erover 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu