Back to school shoplog! | Sissy boy, sostrene grene & flying tiger.

Back to school shoplog! | Sissy boy, sostrene grene & flying tiger.

Volgende week Dinsdag heb ik mijn introductie dag/week bij de hogeschool Amsterdam. Want ik ga een heel nieuw traject aan, zo ontzettend spannend maar ook heel erg leuk. Ik ga beginnen aan mijn nieuwe studie SPH. Heel erg veel zin in en daar hoort natuurlijk ook leuke back to school items bij, ik ben helemaal los gegaan in Amsterdam bij de flying tiger, sissy boy en de sostrene grene (aanrader!) samen met vriendinnetje Eline en vond het leuk om hier een shoplog artikel over te maken! Kijken jullie mee?

Ik heb de bonnetjes weggegooid, dom dom! Maar ik kan jullie wel vertellen waar alle items vandaan komen, alles was ook echt stik en stik goedkoop. Niet normaal! Ik weet nog wel de prijs van het leuke cactus etuitje, die was 2,99. Eigenlijk een toilet tas maar o zo leuk als etui!

Snorren paperclips | Flying tiger – Geography notebook | sostrene grene – mappen | sostrene grene – Notebook met ringbanden | sostrene grene – Etui  met cactussen | Sissy boy!

Twee notebooks | Sissy boy – Kattenstickers | Flying tiger – Labels | flying tiger – Pennen | sostrene grene.

Kaarten | sostrene grene – Kaart met camera’s | Sissy boy.

 Flying tiger & sostrene grene.

 Notebooks | hema!

Agenda | hema  – Kaart | sostrene grene.

Ik vind het stiekem altijd heel erg leuk om leuke dingetjes te shoppen voor school, zeker nu met een nieuwe opleiding, wat vinden jullie van mijn aankopen? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wat een prachtige dingen heb je gekocht! Heel leuk idee om zo'n kaart in de agenda te doen zeg!

  2. Wat heb je er een hoop toffe en schattige items bij Evelien <3 Super veel succes en plezier alvast met je nieuwe studie!

  3. Wat een leuke spulletjes! Vind het bijna jammer dat ik al deze spullen niet nodig heb ; ) Die snorren zijn cute!

  4. Oeeh die cactus etui is gaaf! Je kan hem inderdaad makkelijk als etui gebruiken. Echt een leuk ding! Vind die notebooks van de Hema ook heel leuk. 🙂

  5. Oeeh die cactus etui is gaaf! Je kan hem inderdaad makkelijk als etui gebruiken. Echt een leuk ding! Vind die notebooks van de Hema ook heel leuk. 🙂

  6. Wat een leuke dingen allemaal! Ik zit al een tijdje niet meer op school maar dit blijft gewoon leuk. Vond het ook erg leuk om dit altijd te shoppen en keek daar heel het jaar naar uit 😀 sostrene grene is echt een leuke winkel he 😀 Kwam hem laatst tegen in Rotterdam

  7. Wat een goed idee die kaart in de agenda, had ik nog niet aan gedacht! Nieuwe spullen zijn altijd zo motiverend in het begin van het schooljaar.

  8. Sostrene grene is ook gewoon té leuk <3 Echt heel veel liefde voor die winkel.

  9. Ookal ga ik niet meer naar school. Ik ben verslaafd aan het kopen van nieuwe notitieboekjes. Ik vind vooral die van Sissyboy zo leuk!

  10. Die cactus etui is heeeeel leuk! En prima te gebruiken als een etui! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu