Photodiary 88 | 2,5 jaar samen, carnaval & vakantie!

Photodiary 88 | 2,5 jaar samen, carnaval & vakantie!

Twee weken zijn voorbij gevlogen. Tijd vliegt zo snel voorbij! Ik heb leuke twee weken gehad, heerlijk een weekje vakantie waar ik veel leuke dingen heb kunnen doen, ben drie dagen wezen carnavallen (alaaf!) en ik ben 2,5 jaar samen met Mike. Lezen jullie mee? <3

Happy Monday! De dag beginnen met een lach. Ik was weer klaar voor een dagje college.

Valentijnsdag! Ik liep deze dag een dagje stage, dit keer op een andere groep en ik vond het ontzettend leuk! Toen ik op de bus wachtte om naar station Haarlem te gaan scheen het zonnetje zo heerlijk. Werd ik zo blij van!

Mike en ik waren 15 Februari 2,5 jaar samen, tijd vliegt voorbij! We hebben dit in het weekend lekker gevierd.

Ready voor dagje college met dit leuke outfitje! Ik droeg die dag ook ‘bruine’ lipstick, ontzettend spannend maar o zo tof!

En ik kon mijn zonnebril op, wat scheen het zonnetje toch heerlijk! Ik kan daar zo van genieten.

Donderdag had ik nog een lang dagje college, ik begon om half 9 en ik was rond 7 uur klaar. Wel met een hoop tussenuren er tussen, en toen had ik heerlijk vakantie en weekend! Het was tijd om heerlijk blogjes te schrijven en te gaan sporten.

Vrijdags begon ik de dag met mijn eerste lesje Zumba, zo ontzettend leuk! Ik heb helemaal de smaak te pakken en vind het een gezellige groepsles. In de middag ging ik heerlijk blogjes schrijven en pretty little liars kijken, dit heb ik eigenlijk tot Zaterdag avond gedaan. Heerlijk!

Ik kreeg deze prachtige foto op aluminium binnen! Ik vind hem zo tof. Ik heb hem Zaterdags een leuk plekje gegeven in mijn kamer. En toen was de dag alweer voorbij, in de avond heb ik wie is de mol gekeken, wie verdenken jullie? Ik verdenk Sanne al vanaf het begin! Ben zo benieuwd!

Zondag ochtend kwam Mike gezellig langs, we hebben deze dag heerlijk genetflixt en heerlijk heel de dag geknuffeld. Ik had hem zo gemist! Hij kwam ook voor het eerst met de motor, super stoer!

In de avond heb ik de laatste afleveringen van pretty little liars gekeken die op netflix staan, het is zo spannend…! Ik kan niet wachten op het volgende seizoen.

Monday work out! Heerlijk de dag daarmee begonnen. Voorderest was Maandag een heerlijk thuiswerk dagje, ik heb wat dingetjes voor school gedaan, foto’s gemaakt voor mijn blog en artikels vooruit geschreven. Heerlijk gevoel! Ik ben ook helemaal fan van mijn twee nieuwe nyx liquid lipsticks. Review komt er snel van online!

Dinsdags kwam er een ontzettend tof pakketje binnen, namelijk deze gave rugzak die ik heb mogen ontvangen! Ik heb hem nu een weekje in bezit en ik vind hem zó fijn. Hiervan komt ook snel de review online.

Woensdag ochtend heb ik weer heerlijk gesport, mijn spieren voelde ik zo erg daarna! Pfoe. In de middag ben ik naar de bieb gegaan en heb ik een middagje gestudeerd.

Donderdag was er heftige storm, helaas moest ik die dag helemaal naar Obdam reizen (boven in Noord-Holland) om samen met mijn klasgenoten aan het project te werken en uit te voeren. Gelukkig is dit bijna klaar, zo fijn!

En natuurlijk moest mijn nieuwe rugzak mee, gelukkig was ik rond half 6 in de avond alweer thuis dus niet te laat. In de avond heb ik lekker gossip girl gekeken en gerelaxt, heerlijk me-time.

 Vrijdags begon ik de dag met mijn tweede lesje Zumba! Ik merkte dat het een stuk beter ging en ik de pasjes beter onder de knie kreeg. Dan dans en swing je veel soepeler mee, ik vind het zo leuk!!

Die dag had ik voor de rest wat aan school gewerkt en mijn kamertje schoon gemaakt. In de avond reisde ik naar mijn lover toe, want wij gingen carnavallen in Breda!

En dit jaar ging ik verkleed als sneeuwwitje, dit jurkje had ik besteld bij een webshop en vind hem zo cute! Ik trok dit leuke jurkje aan, deed rode lipstick op en het feestje kon beginnen. Ik ging samen met Mike en Hugo naar het centrum toe van Breda en hebben kroegen gehopt.

En na een Zaterdagje relaxen en heerlijk serie gekeken te hebben kon de tweede avond beginnen. Ook deze keer ging ik weer als sneeuwwitje.

En daar hoort natuurlijk een leuke polaroid bij met zijn drietjes!

Deze avond hadden ze ook een leuk feestje op de grote markt, we kwamen wat gezellige meiden tegen en hebben weer een avondje kroegen gehopt. Ik vind het altijd zo leuk aan carnaval dat je zoveel gezellige mensen tegenkomt! Love it!

 Zondag ging ik samen met Mike en zijn opa en oma naar Prinsenbeek om bij de grootste optocht van de regio te gaan bekijken! Wat indrukwekkend om te zien. Zo gaaf al die mooie karren!

 En natuurlijk ging ik weer verkleed, maar deze keer ging ik verkleed als poes! Heel erg leuk om je make-up look hier helemaal mee af te stemmen.

En natuurlijk nog eventjes een fotootje saampjes, love you!

Ook deed een bekende mee! De vriend van mijn schoonzus deed dit jaar mee aan de optocht. Ik vind de kar zo tof! Heel gaaf is die geworden.

En dat waren mijn afgelopen twee weken! Ik heb heerlijk genoten van mijn vakantie maar het was ook erg prettig om helemaal bij te lopen met school. Geeft altijd zo’n goed gevoel, ik heb veel tijd ook kunnen steken in mijn blog. Yay! En natuurlijk de leuke afsluiter, het gezellige carnavalsfeest.


Hebben jullie carnaval gevierd? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ziet er gezellig uit de carnaval!
  Liefs Jorinda

  1. Ah dankjewel Jorinde, het carnavallen was erg leuk! Zeker een aanrader.
   Liefs,
   Evelien

 2. Leuk, carnaval! En gefeliciteerd met het 2,5 jaar samen zijn. Jeej :). Jaaa, zumba! Heb ik ook een aantal jaar gedaan, zo'n fijne sport! Lekker dansen!

  1. Ahhh lief, dankjewel Anna voor je leuke reactie! Jaa ik ben ook helemaal fan van Zumba, zo'n fijne sport en je wordt er zo blij van!
   X

 3. Gefeliciteerd met het 2,5 jaar samen zijn met je vriendje <3 En wat leuk, je carnavalsoutfit! Ik baal er nog steeds van dat wij hier in Noord-Holland niet aan carnaval doen

  1. Dankjewel Chelsey! Gaaf is die he?:)
   Jammer he, zeker een aanrader om een keer een weekendje naar Brabant te gaan.
   X

 4. Wat een heerlijke foto's. Gefeliciteerd met jullie 2,5 jaar samen! Ik vind je nieuwe rugzak heel tof. En ik ben benieuwd naar de review van de NYX lipproducten.

Geef een antwoord

Sluit Menu