Black wall in Rotterdam

Black wall in Rotterdam

Hi girls! Ik heb vandaag weer een outfit die ik met jullie deel. Ik was pas geleden samen met mijn zus Nathalie een dagje naar Rotterdam, we gingen gezellig eventjes statten. Ik had die dag een makkelijk en basis outfitje aan wat ik soms wel ook eventjes fijn vind! Ik droeg mijn stippen shirt (ik ben er verliefd op) van de pièces, en mijn nieuwe hoed van de primark. Vind stipjes altijd zo leuk!

Broek | Pull & bear – Tas | Vintage – Jasje | Vero moda – Shirt | Pieces – Hoed | Pieces – Schoenen | H&M – Ring |  hema.

Ik vind dit een onwijs fijne outfit om een dagje te winkelen, maar ook voor naar school. Als je niet teveel tijd hebt maar toch er leuk uit wilt zien is dit zeker een goede optie. <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. super leuke foto's! heel vrolijk 🙂 je outfit is ook erg leuk.

  2. Je ziet er weer leuk uit op de foto's, Evelien! Jij kan altijd zo spontaan op de foto staan, hoe doe je dat? Haha. Gaaf tasje ook trouwens. Die vind ik erg leuk!

  3. Je ziet er weer leuk uit op de foto's, Evelien! Jij kan altijd zo spontaan op de foto staan, hoe doe je dat? Haha. Gaaf tasje ook trouwens. Die vind ik erg leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu