Ik droom van op kamers gaan.

Ik droom van op kamers gaan.

Wat op mijn bucketlijstje toch wel staat is een eigen plekje hebben. En dan denken jullie misschien heb je geen eigen kamer dan? Jawel, en ik leef ook hartstikke fijn thuis. Maar mij lijkt het zo ontzettend fijn om op jezelf te wonen. Je eigen plekje, of dat nou op kamers is of een eigen appartementje. Het lijkt mij geweldig. In een grote stad zoals: Leiden, Utrecht, Amersfoort, Haarlem, Delft, ‘s-Hertogenbosch, Breda, Amsterdam. Keuzes genoeg, dat zoiezo. Maar punt 1: ik moet nog voor zoveel dingen sparen, hier komt de waslijst: vakantie, rijbewijs, studiegeld, nieuwe lentekleding.  Punt 2: Ik kan gewoon geen keuzes maken, een stad kiezen? Ho-maar ik vind alles leuk. Lastig.. ik ben wel veel aan het sparen. Maar wie weet kan ik wel over 2 of 3 jaartjes op mezelf gaan. Als ik aan een HBO-opleiding begin en psychiatrie ga studeren. Oh-jee, dat klinkt zo professioneel haha! Ik kan zo een heel artikeltje vol schrijven over op mezelf willen wonen. Hebben jullie dat ook?

Bron

Dromen jullie ook van op jezelf wonen / op kamers gaan, hebben jullie hier ervaringen mee?

Liefs!

Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Leuk dat je op kamers wilt! Ik zou het zeker aanraden. Je wordt er heel zelfstandig van en het overkomt je maar 1x in je leven. Je kunt uitslapen omdat je niet hoeft te reizen en je kunt elke avond stappen ipv alleen in de weekenden 🙂 Je huisgenoten kunnen hele goede vrienden worden, ook mooi meegenomen. En je leert ook jezelf aanpassen aan elkaar, handige eigenschap als je ooit gaat werken. Nja ik kan wel door blijven gaan haha. Succes met nadenken nog en eventueel het zoeken naar een kamer!

    Xx

  2. Wat leuk dat je op jezelf wilt gaan wonen! Ik heb nooit op mezelf gewoond. Ik ben ongeveer 5,5 jaar geleden uit huis gegaan en ging toen direct samenwonen met mijn vriend. Ik kan het me nu echt totaal niet meer voorstellen om weer thuis te wonen. 😛

  3. Ik zou ook heel graag op mezelf gaan samen met mijn vriend maar het kost inderdaad zoveel geld allemaal dat we nog maar even gaan wachten tot we allebei klaar zijn met onze studies!

  4. Ik ga volgend jaar op kamers en ik kijk er nu al naar uit! Ik kan ook echt niet wachten om eindelijk uit huis te gaan!

  5. Ik kan je vertellen dat het heerlijk is! Je hoeft ineens met niemand rekening te houden. Zelf beslissen over het eten en wanneer je gaat stappen. Gezellig vriendinnen over de vloer. Soms kan het alleen wel een beetje eenzaam zijn

  6. volgend jaar in amsterdam whoehoeheoheo ik heb er zóveel zin in! Eindelijk haha.

  7. Ik woon nu al bijna 3 jaar op kamers en vind het heerlijk! Binnenkort ga ik zelfs verhuizen naar een "echte" woning!

Geef een antwoord

Sluit Menu