Love the trend | Bandshirts

Love the trend | Bandshirts

Een trend die mij erg aanspreekt voor het najaar is de trend: bandshirts! Ik ben gek op verschillende bands en het lijkt mij super tof om daar een shirt van te hebben en dit te combineren met een cuter item zoals een tutu of een mooie sjieke kokerrok en laarsjes. Ik heb een inspiratie opgedaan en het leek mij leuk om dit aan jullie te zien en welke combi’s ik leuk vind. Mijn inspiratie bron is Pinterest en heb daar alles vanaf gehaald.

Ik heb bijvoorbeeld bij de webshop modemusthaves een AC/DC shirt gezien, die kan je hier vinden. Ik zou bijvoorbeeld er een  graag willen van nirvana of the arctic monkeys omdat ik dat toffe bands vind. Weten jullie misschien waar ze handshirts verkopen? Hebben jullie ze al gespot? Ik ben erg  benieuwd en laat het mij weten in de reacties! Qua combineren kan je natuurlijk allerlei kanten hiermee op, je kan een stoere outfit maken met een army jacket er over heen of een leren jasje met boots. Maar je kan het ook meer girly maken met een tutu, rokje, kokerrok, of een mooi colbert. Genoeg mogelijkheden dus! Daarom ben ik zo gek op de band shirt trend. 

Wat vinden jullie ervan? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ik vind het een leuke trend , ik heb zelf geen band shirts =)
    Liefs Jorinda

  2. Leuk!!! zeker met die metallic rok, ik word meer en meer verliefd op shiny stuff!

  3. Ik ben ook dol op deze trend en draag hem al volop! Ik barst van de band shirts, omdat ik vaak naar concerten ga. Ik combineer het dan graag met een leuke rok of cigarette pants 🙂

  4. Ik vind bandshirts ook leuk, maar alleen als ik ook daadwerkelijk muziek luister van die bands 🙂 Anders vind ik het een beetje gek haha. Bij de H&M verkopen ze ook weleens dit soort shirts!

Geef een antwoord

Sluit Menu