Review | Garnier micellair reinigingswater & verzachtende reinigingsmelk.

Review | Garnier micellair reinigingswater & verzachtende reinigingsmelk.

Ik heb vandaag een review voor jullie over één van de welbekende reinigingsproducten voor het gezicht. Garnier micellair water voor de gevoelige huid. Door alle enthousiaste ervaringen van verschillende bloggers was ik zelf ook wel heel benieuwd en nam deze mee in mijn mandje, maar ook nog een ander product waar ik ook benieuwd naar was en nog niet zo veel over heb gehoord (kan aan mij liggen haha!) namelijk de Garnier verzachtende reinigingsmelk. Ik gebruikte eerst altijd reiniging water van de Hema in combinatie met de reinigingsmelk. En wou graag een andere proberen. Dus vandaag review ik deze twee producten voor jullie!

Ik begin eerst met de garnier verzachtende reinigingsmelk en review daarna het miceallair water. 
Garnier verzachtende reinigingsmelk 
Ik vind de verpakkingen van garnier altijd erg handig, je ziet duidelijk waarvoor het bedoelt is en bij welk huidtype het past. De reinigingsmelk is voor de droge tot zeer droge huid. Ik heb ze alvast gekocht voor de zomer omdat mijn gezicht dan altijd snel droog wordt. Ook is het een handige verpakking, niet al te groot, en er zit 200 ML in. Het heeft een handige dop wat ook weer makkelijk dichtklikt. 
Wat garnier vertelt:
De verzachtende reinigingsmelk verrijkt met Moringa extract bekend om haar reinigende en anti-oxiderende eigenschappen, verwijdert make-up, onzuiverheden en vuil dat zich gedurende dag op het gezicht heeft verzameld. Je verwijdert het in één soepele beweging. 
Ik heb de dag dat ik dit product test foundation, bronzer, blush, de rimmel provocalips lipstick, eyeliner, mascara en oogschaduw op. Ik heb expres ook de rimmel provocalips lipstick opgedaan omdat ik de restjes daarvan er altijd zo ontzettend slecht af krijg. 
Ik had maar twee watjes nodig en mijn hele gezicht was schoon. Super fijn! Je hebt niet veel nodig. Ik ben ook erg verbaasd erover dat de provocalips lipstick er zo snel afgaat want dat gaat altijd erg lastig met mijn voor gaande reinigings producten. Het laat een verzorgend laagje achter voor de droge huid, ook voelt mijn huid glad aan na het reinigen en totaal niet ruw. Een heel fijn product! Zekee reen aanrader. 
Garnier micellair reinigingswater
Ook de garnier micellair reinigingswater heeft een handige verpakking. Dit product is wel een stuk groter want hier zit namelijk 400 ML in. Vind ik een voordeel want doe je er langer mee. Het heeft een mooie verpakking met duidelijke informatie over het product, ook heeft het een handige dop zodat je niet teveel gebruikt van het product. Is weer handig af te sluiten dus ook weer handig om mee te nemen in bijvoorbeeld je koffer. 
Wat garnier vertelt:
Het mycelia reinigingswater reinigt, verwijderd make-up en verzacht in één handeling het gezicht, de ogen en de lippen zonder af te spoelen. Micellen, afkomstig uit de farmacie, zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen. Zonder te wrijven. Deze verzachtende en geurloze formule is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. 
Ook deze heb ik getest met aardig wat make-up op mijn gezicht, het haalt alle make-up na een keer eraf en het is gelijk gereinigd. Je hebt maar weinig watjes nodig, normaal gebruikte ik er veel meer maar dat is met deze reinigingswater niet nodig. Ook haalt het weer makkelijk mijn waterproof mascara eraf (fijn!) en krijg ook geen geirriteerde ogen. Ook haalt het mijn provocalips kiss proof lipstick van rimmel London er ook makkelijk van af.  Ik vind het erg fijn dat die grondig mijn gezicht schoonmaakt. Het voelt weer helemaal schoon, en het laat mijn huid niet uitdrogen. Ik ben tevreden!
Wat ook nog eens onwijs fijn is dat het een 3 in 1 product is, het reinigt je gezicht door alles er grondig af te halen maar het verzorgt het je gezicht ook en werkt het kalmerend en verzachtend. Alles wat mijn huid helemaal nodig heeft na een dag!

Ik ben onwijs tevreden over deze producten en ga ze met heel veel plezier meenemen op vakantie. Het is onwijs praktisch voor de vakantie want ze zijn makkelijk in gebruik en zoals ik al zei ze halen snel alle restjes van je gezicht af. Perfect! 
Garnier verzachtende reinigingsmelk | 4,50. 
Garnier Micellair reinigingswater | 6,50. 

Wat vinden jullie van de reinigingsproducten van garnier? 

Liefs! 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Mooie foto's! Ik vind deze Garnier verzachtende reinigingsmelk en Garnier Micellair reinigingswater ook super fijn! x

  2. Wauw, als de reinigingsmelk zelfs die Rimmel provocalips er makkelijk af krijgt, dan is het écht goed spul. Mijn zus krijgthuis die lipstick er nooit af, haha! Ik ga haar zo even een smakelijke sturen dat ze dezel reinigingsmelk moet gebruiken. :')

  3. Wauw, als de reinigingsmelk zelfs die Rimmel provocalips er makkelijk af krijgt, dan is het écht goed spul. Mijn zus krijgthuis die lipstick er nooit af, haha! Ik ga haar zo even een smakelijke sturen dat ze dezel reinigingsmelk moet gebruiken. :')

  4. Ik gebruik het micellair water al tijden en ben echt groot fan. Altijd een fijn fris gezicht!

Geef een antwoord

Sluit Menu