Photodiary 57 | Eerste werkdag bij Rituals, mopsjes, en zomerse outfitjes!

Photodiary 57 | Eerste werkdag bij Rituals, mopsjes, en zomerse outfitjes!

Hoi iedereen! Photodiary 57 alweer. Ik heb deze week een leuke week gehad met dingen afsluiten, maar ook weer opnieuw begonnen. Ik heb afscheid genomen op mijn stage Donderdag, maar ben ook bij mijn nieuwe baantje bij de rituals begonnen, heb een mopsje geknuffeld en heb veel zomerse outfitjes gedragen.

Dit is mijn nieuwe outfit voor mijn diplomering! Ik liet het zien in een artikel. Die kan je hier lezen.

Wat een lieverdje is Saartje toch, kijk nou hoe cute?!

Ik had Woensdag mijn eerste werkdag bij Rituals Gouda van 9 tot half 6, super spannend! Ik heb het echt naar mijn zin gehad en heb alweer twee daagjes en een avond gewerkt.

Eventjes een snapje!

 Ik begin patches steeds leuker te vinden, vooral op t-shirtjes, onwijs leuk te combineren. Wat vinden jullie van patches?

 Donderdag had ik alweer mijn aller laatste stage dagje! Ik heb daar toch altijd wel een beetje moeite mee, afscheid nemen van de mensen en collega’s. Ik heb het leuk afgesloten met een pakketje voor mijn stagebegeleider en koekjes voor de mensen. Ik had een super leuk cadeautje gehad van mijn stagebegeleider, een koekjespot kan ik zelf koekjes maken, loreal lakje, snoepjes en een heerlijk maskertje. Als je dit leest, dankjewel!

Maar toen ik onderweg ging van Gouda naar Veenendaal, stapte ik uit bij Utrecht centraal en wou ik overstappen naar Veenendaal. Er was vertraging, en wou via de trein naar de klopt en ede gaan. Ik rennen naar het perron want hij ging bijna, stapte ik kennelijk in de verkeerde trein. Ik ging richting Eindhoven, den Bosch en Weert. Shiiiiit, in den bosch terug naar utrecht. Gelukkig was ik maar een uurtje later. Maar wat een reisje!

Throwback naar de VT Wonen beurs. Vond dat zo’n grote inspiratie bron! Heerlijk!

Deze leuke tekst hangt midden in het centrum van Breda, love it!

Nieuwe sneakertjes geshopt vanwege mijn werk, moet zwarte schoenen hebben en vind het belangrijk om dat wel goede schoenen te hebben omdat je lang staat. Dus ik koos voor deze, wat vinden jullie ervan?

 Vrijdag avond was het tijd om te ontspannen en gezellig mijn kamertje op te pimpen.

Zaterdag had ik nog een dagje werken van 9 tot 5 en in de avond kwam poopoo! Hij zat er al gezellig toen ik thuis kwam, we hebben met mijn zus en haar vriend lekker dominos pizza besteld en in de avond gingen we the walking dead marathon houden. 

Tijdens het avondje dat ik mijn vriend zag droeg ik dit leuke outfitje. Ik vind de top zo leuk! En het broekje zit heerlijk en is hoog. Love it.

Zondag gingen poopoo en ik cruisen naar Kijkduin, vlakbij Den Haag en gingen lekker genieten bij het strand. Ik kon eindelijk mijn nieuwe bikini aan. Love it!

MUSTHAVE! Mijn favoriete zonnebrand op dit moment, en ben zo verliefd op mijn nieuwe bikini.

Heerlijk die zomerse sfeer op het strand, kan daar zo van genieten. <3

Ik ben wel eventjes de zee in geweest maar het was veels te koud! In het begin lagen we dicht bij het water en zijn daarna meer bij de duinen wezen liggen lekker uit de wind. <3 En ik had helemaal geen kussentje nodig want dat is altijd poopoo voor mij haha!

We trokken onze kleding weer aan en gingen aan het eind van de middag naar huis toe. We hadden helemaal niet door dat het zo warm was, en toen we thuis kwamen waren we toch iets te erg verkleurd. Oeps!

Dit was trouwens het outfitje dat ik droeg naar het strand. <3

Maandag had ik helaas weer een dagje school, een van de laatste! Nog een paar daagjes te gaan.

In de middag ging ik gezellig met mijn vriendinnetje Eline het centrum in. Eventjes gezellig bijkletsen. En toen kwam ik dit te lieve mopsje tegen! Even mee op de foto natuurlijk.

En bij de H&M was er leuke sale, ik heb ontzettend leuke string’s voor zo goedkoop geshopt dus we waren heel blij haha!

Zomers outfitje! Wat kan ik genieten van dit weer. <3

Een fotootje met mijn zus! <3

En toen ik thuis kwam was mijn lieve vriendinnetje er weer! Mijn ouders waren een weekje naar Friesland gegaan op vakantie en noah was mee. En wat had ik haar gemist, die lieverd. <3

Hoe was jullie week? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Die zwarte sneakers vind ik echt heel erg stoer! En die patches zijn leuk, ik ga ze ook kopen 🙂

  2. Je hebt weer een toffe week achter de rug. Heerlijk zo'n dagje naar het strand! En ik vind de zwarte sneakers echt tof!

  3. Mopsen zijn cute! Ik wil ook naar het strand hihi, officieel jaloers hier 😉 Fijn dat je nieuwe baantje bevalt!

  4. Wat veel leuke foto's! En oh, wat heerlijk dat je naar het strand bent geweest, daar heb ik nu ook super veel zin in! Die zwarte schoenen zijn echt leuk en ook altijd handig om te hebben (ook voor eventueel ander werk!).

Geef een antwoord

Sluit Menu