13 feitjes over mij die je nog niet wist!

13 feitjes over mij die je nog niet wist!

Sorry dat dit artikel later online staat dan gepland. Ik heb wat drukke daagjes achter de rug en heb mijn eerste werkdag bij rituals achter de rug. Het is echt ontzettend leuk, leuke mensen en ontzettend leuk om de klanten te informeren over het merk. Ik heb vandaag een artikel voor jullie dat gaat over random feitjes over mij wat je nog niet wist! Tijd om eens deze dingen te verklappen aan jullie. Ik was totaal geen spaarder. Van mijn salaris gaf ik elke cent zowat uit en shopte ik maar al te graag. Sinds ik mijn vriend ken, alweer bijna twee jaar geleden heb ik leren sparen dankzij hem! Thanks poopoo! Nu spaar ik elke maand een bepaald bedrag, super fijn en handig natuurlijk!

Ik kan slecht nee zeggen. Ik vind nee zeggen zo lastig! Meestal uit enthousiasme roep ik JA! En dan denk ik na afloop, eigenlijk had ik nee moeten zeggen want het lukt niet qua tijd of ik heb er eigenlijk helemaal geen zin in.

Ik ben nog nooit in Disneyland geweest. En dit is echt een droom van mij om daar een keer heen te gaan, heel de dag mickey mouse oortjes dragen en leuke foto’s maken en niet te vergeten te knuffelen met donald duck.

Ik ben lang. Ik ben hier soms niet al te blij mee maar ik ben ongeveer 1,81. Verschrikkelijk. Naja aan de andere kant ik heb mooie lange benen en stiekem als ik hakken draag met een mooi rood jurkje voel ik mij wel sexy. 😉

Als ik bepaalde mensen zie kan ik hele scenario’s verzinnen. En hier zo lang over praten, bijvoorbeeld als ik een stelletje zie, zie ik al helemaal voor me dat ze romantisch dineren en dat meisje helemaal der best doet etc. Haha mijn vriend wordt hier best wel eens gek van!

Je kan mij ontzettend gelukkig maken met skittles. Oh ik ben zo verslaafd aan die snoepjes Ze zijn zo lekker!

Ik ben een extravert persoon. Ik ben gek op leuke feestjes, ik maak ontzettend makkelijk contact, ben open, en kan gewoon heel veel kletsen.


Ik ben onhandig. Oh mensen, dit wisten jullie denk nog niet maar ik ben zo ontzettend onhandig. Vroeger op de middelbare school zag ik mijn crush, liep ik tegen tafels aan en viel ik terwijl hij dat zag, op de vakantie waar ik mijn vriend ontmoet heb gingen we na het zwemmen nog eventjes douchen in onze badkleding en kwam er water in mijn mond waardoor ik half stikte en een boer liet en het was één van onze eerste keren samen, en tijdens de tweede ontmoeting met Mike zijn vrienden viel ik om in de bus. Genoeg gênante momenten! Als ik hier aan terugdenk moet ik erom lachen maar op dat moment kon ik door de grond zakken.

Vroeger wou ik ontzettend graag fietsenmaker worden. Dit zou je nu echt niet meer zeggen maar dit was een droom van mij vroeger, ik was ook echt een jongetje haha. Ik klom in bomen, had veel jongens als vriendjes, en vond mannen beroepen ontzettend leuk.


Ik lust geen champignons. Ver-Schrik-Ie-Lijk, dit vind ik zo niet lekker haha. Zo zacht en bah.

Ik ben bang voor paarden en clowns. Ik heb drie angsten, namelijk paarden, clowns en poppen. Ik vind paarden zulke verschrikkelijke beesten, ze zijn groot, eng en staan op je tenen. En dan zeggen al die paardenwijffies tegen mij, je hoeft niet bang voor ze te zijn hoor, ze zijn schattig. Nou nee sorry.
Ook ben ik zo bang voor maskers, clowns en poppen, gewoon verschrikkelijk.

Ik heb rare stopwoordjes. Zoals campen, campers, kols (knappe mannen), schattig, Marja’s, Katja’s freaks, strijders etc haha!

Ik heb vissen terug gebracht naar de winkel. Dit is ook zo erg! Ik heb in een impulsieve actie twee goudvissen ooit gekocht alles erop en eraan. Alleen werd de bak echt om de twee dagen zo ontzettend vies en ging het stinken, hoevaak ik ook schoonmaakte. Ik was het zat en heb Boris en Jay teruggebracht naar de winkel.

Nou dit zijn een paar ontzettend rare en random feitjes over mij maar dan leren jullie mij toch wel een beetje beter kennen! Fijn weekend alvast!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Haha wat een leuke weetjes. En fietsenmaker, dat is echt een heel tof beroep! Sowieso als je fietsen kunt maken want eh, tjsa. Een band plakken moet nog nét lukken geloof ik, haha!

  2. Haha wat leuk om te lezen! Ik moest zo lachen om die 'paardenwijfies' hahahaha. Herken precies dat. En ik ben ook wel een beetje bang voor paarden. Snap ook niet wat er leuk aan is om er op te zitten, haha. Ik had echt niet verwacht dat je lang bent, ik weet niet waarom maar grappig feitje! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu