Meet the united!

Meet the united!

Hoi iedereen!

Zoals jullie weten ben ik gek op boybands. Vandaag laat ik jullie the united zien. Het is een europese band. Ze maakten eerst covers, toen zei een vriendin van mij, kijk dit is een leuke band die covers maakt! Toen begon ik ze steeds leuker te vinden. In april heb ik ze ontmoet en had ik een meet & greet mee. Nu komen ze zondag bij winterwonderland. En kan ik daar kaartjes voor winnen, ik wou vanavond kaartjes bestellen. En toen stond er : Uitverkocht. Zo erg balen! Nu zag ik op hun facebook pagina staan dat je 2 kaartjes kan winnen, ik deed gelijk mee! Wie ze het meest zou promoten zou de kaartjes winnen. Ik heb al vele tweets gestuurd naar radio stations, tv shows, en het leek me leuk en orgineel om ze hier op mijn eigen blog te promoten.

Van links naar recht: 
Teus komt uit nederland. 
Mike komt uit the UK.
Gabriel komt uit zweden. 
Step komt uit Italie. 
Manuel komt uit Duitsland. 

Ze maakten dus covers. Ze coverde onder andere: payphone, when you say nothing at all, marry you, good time, don’t stop believing. Als je het leuk lijkt om die filmpjes te kijken, check dan hun youtube kanaal: Theunitedofficial 
Ook hebben hun eigen single: stay young. Sinds kort is hun album ook uit in Japan, en komt binnekort in Nederland. 
Dit is de video van stay young: 

Ik hoop dat ik de kaartjes win, fingers crossed!! 🙂

Kennen jullie the united? En wat vinden jullie van ze?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Ik kende deze groep helemaal niet. Ze hebben wel leuke nummers en ze zien er knap uit 😉

  2. Ik ken de band sinds kort, echt leuk! Ik hoop dat je wint!

Geef een antwoord

Sluit Menu