Review: Absolute bright pallet catrice.

Review: Absolute bright pallet catrice.

Zoals de meeste van jullie weten zijn er nieuwe producten gekomen bij catrice. Het is lente! En dat is ook al te zien in het weer, maar nu ook in de  make-up kleuren. Ik had het all is nude pallet van catrice, en dat waren vooral bruine tinten. Toen ik dit pallet tegenkwam was ik gelijk erg nieuwsgierig. Ik vond het all is nude pallet erg fijn, zou deze net zo fijn zijn? Het zijn mooie pastel kleurtjes, wat ik erg mooi vind. Vooral leuk voor een lichte lente look. Ben je benieuwd wat ik er van vind?


Voordelen  

– Mooie lichte kleurtjes
– Ik vind de verpakking erg mooi, en de tekst ook.
– De kleurtjes zijn heel subtiel.

Nadelen

– Het heeft niet veel pigment.
– Het vervaagt snel.
– En ik vind dat de kleuren erg op elkaar lijken.

Ik had er helaas meer van verwacht, de pigment vind ik tegenvallen. Maar opzich vind ik de kleuren wel mooi, je kan een mooie lichte ooglook er mee maken. 
Wat vinden jullie van dit pallet? 

Liefs

Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Ik moet eerlijk zijn dat ik niet meteen zo'n fan ben van dit palette! Ik heb het al bij meerdere mensen gezien, maar vind het nog steeds niets. Op zich zijn het wel mooie kleurtjes, maar het pigment is echt een tegenvaller vind ik.

 2. Jammer dat het tegenviel! Ik had inderdaad al van meerdere mensen gehoord dat het pigment niet zo goed was :(. Maar inderdaad de kleuren zien er wel mooi uit!
  Leuk artikel 🙂
  Xxx Sarah

 3. ik vind voor dit palette de kleuren wel tot zn recht komen maar het zijn niet mijn kleuren! x

 4. De kleuren zijn mooi, alleen een beetje onmogelijk om er een mooie look van te maken. Geef mij het Nude palette maar 😉

 5. Vind de kleuren wel mooi, maar ze lijken allemaal zo op elkaar helaas..

 6. Nee dit is niet mijn palette, geef mij maar bruintinten al vind ik het absoluut nude palette ook niet geweldig. Op het ooglid zijn ze allemaal t zelfde 🙁

 7. Superjammer dat de kleurtjes bijna geen pigmentatie hebben! Ik heb het nude palette en daar ben ik op zich wel tevreden over. Alleen de allerlichtste kleurtjes daarvan lijken op elkaar 😉 x

 8. Ik vind het pigment tegenvallen, jammer! De kleuren lijken allemaal op elkaar.

 9. Ik hoorde al dat dit palette echt tegenvallend was. De kleurtjes lijken inderdaad onwijs veel op elkaar. Zonde! X

 10. Hmm, ik denk niet dat dit palette iets voor mij is. Echt jammer!

Geef een antwoord

Sluit Menu