Review | Yves Saint Laurent Couture Contouring palette

Review | Yves Saint Laurent Couture Contouring palette

Ik doorstond een lange zoektocht naar een perfect contour palette! Je hebt natuurlijk vele budget varianten maar ik sta altijd verliefd te staren naar de schappen van Yves Saint Laurent. Ik besloot een contour palette van dit mooie merk aan te schaffen. Ik was erg nieuwsgierig naar het product, ik laat in het artikel van vandaag mijn mening horen over de Yves Saint Laurent Couture Contouring palette. Lezen jullie mee?

Yves saint lauren is een prachtig merk met diverse make-up producten. Ik heb zelf nog nooit een product geprobeerd van dit mooie merk. Dit maakte mij extra nieuwsgierig! De verpakking ziet er onwijs luxe uit. De verpakking is goud en is reflecterend, midden op de verpakking zie je het logo en er zit een velvet hoesje om heen ter bescherming. Ik ben echt verliefd op de verpakking, het is zo strak en straalt luxe uit. I love it!

In het contouring palette bevindt zich een matte bronzer en highlighter. Het moment dat ik het palette open deed raakte ik gelijk enthousiast. Het logo staat in de poeder gegraveerd. De pigmentatie van de poeders ben ik tevreden over. De bronzer geeft een lichte gloed en zorgt ervoor dat je goed vorm kan geven aan je gezicht. De kleur is makkelijk op te bouwen, je kan het zo heftig maken als je zelf wilt.

De highlighter geeft een hele lichte shimmerende gloed, ik vind de combinatie van de bronzer en de highlighter erg mooi bij elkaar. Het zorgt voor een subtiele vormgeving aan je gezicht waar ik zelf erg van hou. Ik vind de highlighter iets té licht. Hij had van mij wel iets opvallender mogen zijn om de look net iets meer pit te geven.

Het fijne aan dit pallet is dat je de bronzer kan opbouwen naar hoe je het zelf wilt. Je kan heel licht contouren, of je kan het opbouwen naar een meer gepigmenteerde kleur of net iets meer vorm te geven aan je gezicht. Ik ben helemaal verliefd op dit mooie pallet en de werking.

Conclusie, ik ben onwijs tevreden over dit product. De bronzer geeft een gezonde gloed aan mijn gezicht. Ik hou er van! Het geeft een lichte bruine touch aan mijn gezicht voor net wat meer vorm aan mijn gezicht. De highlighter vind ik net iets te licht en komt niet goed tot zijn recht, jammer!

Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe contouring palette van Yves Saint Laurent. Vooral de bronzer behoort tot mijn nieuwe favoriet. Ik heb het palette gekocht via united wardrobe. Bij de ici paris is het pallet verkrijgbaar voor 58 euro.

Zijn jullie al bekend met de producten van Yves Saint Laurent? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Aaah alleen al voor 't doosje wil je dit toch? Wat een beauty! Jammer dat de highlighter niet helemaal top is..

  2. Het zag er zo veelbelovend uit, jammer van de highlighter zeg! Alleen wel fijn dat je tevreden bent over de bronzer. Het is wel jammer dat je met zo een duur product niet kan genieten van zowel de bronzer en de highlighter samen.

Geef een antwoord

Sluit Menu