Photo diary 47 | American red cup party, pasen, en positief studieadvies!

Photo diary 47 | American red cup party, pasen, en positief studieadvies!

Hoi iedereen! Wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Ik heb vandaag weer de wekelijkse photodiary voor jullie! Ik heb weer een aantal leuke dingen gedaan deze week. Ik ben naar een American red cup party geweest in Utrecht, óntzettend leuk feestje met zoveel heerlijke old school liedjes. Ik heb gezellig Pasen gevierd met mijn familie en hebben we gebruncht bij van der valk in Nieuwekerk, en heb met poopoo het eerste ijsje van het jaar gegeten. Jum! Ik wens jullie veel lees plezier <3.

Lachen! Deze foto heeft poopoo pas geleden gemaakt in Blijdorp hihi. <3

Dinsdag had ik een belangrijke en leerzame cursus vanuit mijn stage! Dit was in Zeist dus moest ik een eindje reizen maar het was de moeite waard. <3

Dinsdag stond ook een nieuwe vlog op mijn youtube kanaal!

Dit plaatje vond ik zo lief. En dat was zeker mijn mood na een lang dagje. Ik had heel erg trek, en al de lekkere luchtjes op Utrecht Centraal kwamen naar mij toe.

Ik heb heerlijke gezonde appelrepen gemaakt, echt het is zo easy en zo lekker. Het receptje staat online!

Lachen! Throw back naar het zonnige dagje in Den Haag. <3

Oh de lente is zo fijn! Ik word er helemaal blij van. Toch wel een van mijn favoriete seizoenen. Heerlijk.

Ik heb goed nieuws! Ik heb positief studieadvies gekregen van mijn begeleider op school & een goed stage gesprek gehad met mijn begeleider van stage en begeleider van school en heb ook een voldoende voor stage. Whoo! Nu nog eventjes de laatste loodjes knallen… komt steeds dichter bij!

De vrolijke golden egg bath bomb is zo leuk van Lush! Ik schreef er een review over. Hier online.

Vrijdag had ik lekker een dagje vrij en ging ik samen met Charlotte naar de V&D. Men wat een chaos! Pfoe! Ik heb wel een aantal leuke dingetjes kunnen scoren. <3 Maar jeetje wat een rij, niet normaal.

Daarna gingen we lekker eventjes lunchen op de markt in Gouda. Mijn eigen stadje <3 Blijft mooi het stadhuis! Al zo oud maar blijft mooi om naar te kijken.

We gingen lunchen bij de tof in Gouda. Ik nam een heerlijk broodje carpaccio. Zo lekker!

Mijn aankoopjes van de dag, ik moest ook nog een aantal dingetjes bij de Kruidvat halen, er waren een aantal dingetjes in de aanbieding, en heb leuke dingetjes geshopt bij de V&D.

Ik haalde weer eens na een lange tijd mijn katten rokje uit de kast! Dit was mijn outfit voor vrijdagavond. Poopoo kwam gezellig langs. <3

Zaterdag gingen wij eventjes statten! Want wij hadden zin in een ijsje, en ja het is het eerste ijsje van het jaar. Whoo!

Mike had ook gelijk eventjes iets gemaakt op de scooter van mijn zus, dus gingen we hem gelijk uit testen want Nathalie moest nog eventjes een aantal boodschapjes doen. Blijft leuk een ritje meerijden op de scooter.

En zaterdagavond was het tijd voor een te leuk feestje! Ik ging op stap samen met Mike, Lois, Hugo en Berend en gingen een avondje stappen in Utrecht, eerst gezellig eventjes langs bij Lois haar huisje in Utrecht en daarna door naar Tivoli.

Wat was het een leuk feestje! Echt Amerikaans met grote red cups en old school muziek. Zo leuk! maar wat had ik zere voetjes, en we lagen rond 5 uur in bed, gelukkig mochten we op de bank slapen. En om 9 uur stond weer het wekkertje want we moesten naar Gouda voor een brunch met familie haha.

Dit was dan mijn outfitje! Het rokje en blousje is van de Costes, ring van de Hema, en ketting van de V&D. Toen voelde ik de moeheid gelukkig nog niet zo.

Ready voor de paasbrunch! Het was echt super lekker, heerlijk. Na afloop kakte ik wel in, en sliep ik al bijna. Toen we thuis waren gingen we serietje kijken en waren we in slaap gevallen en werden we 8 uur in de avond wakker! Oeps!

Maandagochtend was ook lekker eventjes een chill ochtendje, lekker wakker worden met netflix.

In de middag ging liefje weer naar huis toe en ging ik verder met mijn examens. Ik kom steeds verder! Zo fijn! En dit havermoutje had ik wel gemist.

En eens is een keer een fotootje met mijn mem op mijn blog! <3 Hihi
Hoe was jullie week? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een leuke week weer!! Leuke foto's !! Ik vind je echt super leuk om te volgen! En je hebt een toffe blog! 😀 Lekker havermout als ontbijt… ik probeer dat nu elke ochtend te eten..

  2. Wat goed van je positieve studieadvies! Dat klinkt top! Ik vind die foto van jou en je zus op haar scooter trouwens heel leuk. Die met je moeder ook! Fijn dat jouw Paasdagen leuk waren. 🙂

  3. Wat super leuk dat je je stage gehaald hebt met een voldoende! Gefeliciteerd meid <3 En dat broodje carpaccio ziet er HEERLIJK uit <3

  4. Wat een super leuke, vrolijke foto's. Gefeliciteerd met je positieve studie advies! Ik heb nu ook heel erg veel zin in een schep ijsje. <3

  5. Fijne week heb je achter de rug! Gefeliciteerd met je voldoende voor stage 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu