Ik heb de ….. 200 volgers gehaald! :)

Ik heb de ….. 200 volgers gehaald! :)

Goeiemorgen!

Ik werd wakker, en het eerste wat ik altijd doe is eventjes op me mobiel kijken. Ik kreeg een mail van bloglovin, en er stond dat ik de 200 volgers had gehaald. Ik maakte een sprongetje in de lucht.  Zo gaaf! Ik wou hier  eventjes een mini artikeltje over schrijven, omdat ik het toch wel heel wat vind. 200 volgers?! vind het echt bizar, maar zo leuk. Ik wou iedereen bedanken, iedereen die me blog leest en volgt. Thank you!

Liefs
Evelien

Deze post heeft 18 reacties

  1. Gefeliciteerd, je verdient het want je hebt een hele leuke blog! Liefs Carmen

  2. Ik zit ook bijna aan de 200 nog een paar te gaan bij mij ;). Proficiat meid!

  3. Echt super leuk dat je de 200 volgers hebt gehaald! Gefeliciteerd xx je verdient het 🙂
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu