Photo diary 31 | Kerst feeling, dansjes doen, blij zijn & vrij dagje!

Photo diary 31 | Kerst feeling, dansjes doen, blij zijn & vrij dagje!

Photodiary nummer 31 alweer, oftewel de laatste week van November! December komt eraan en daar word ik zo blij van. Ik vind November nooit zo’n hele leuke maand haha! Ik heb een heerlijk rustig weekje gehad maar wel weer een aantal foto’s om aan jullie te laten zien. Ik ben een avondje en nachtje wezen stappen, ik heb helemaal de kerstfeeling te pakken, en ik ben gewoon blij.

Ik had zo’n leuke letter banner gewonnen, ik heb er een leuke tekst van gemaakt en ik wil deze denk ik op mijn deur gaan ophangen. Vind het er zo leuk uitzien!

Ik had dinsdag een heerlijk dagje vrij van school, oftewel studiedag. Ik heb een dagje aan mijn school gezeten, ik moest veel reken opdrachten maken en dat moest ook gebeuren. Ook heb ik volume poeder van andrelon gekocht ( was 1+1 gratis ) en het gaf dit effect op de foto hier boven. Super leuk! Hier komt binnenkort een review over online. <3

Ik ben gek op parfum en heb deze week deze drie heel vaak gedragen, het luchtje van het vrouwelijk lichaam heb ik voor mijn verjaardag gekregen en is mijn nieuwste aanwinst, die is zo ontzettend lekker!

Een avondje lekker chillen op mijn kamertje, is ook wel eens fijn. Genieten!

Ik had een leuk en druk dagje op stage gehad! En ging in de avond naar mijn vriend toe. <3

Precies dat! Vond het een leuke quote. <3

Vrijdag avond en nacht gingen wij stappen in de ‘kroeg’ in Breda, we hebben het laat gemaakt want ik lach om half 6 in mijn bedje haha! Normaal zou ik er dan al ongeveer uit gaan. En de krullebol die op de voorgrond staat ken ik helemaal niet haha! Was in ieder geval een leuke avond met leuke mensen <3

Zondag ging ik eventjes naar de Xenos met mike en kocht ik deze leuke kerst accesoires. Lief hé?

Ook heb ik deze heerlijke bubblebar van lush gebruikt voor een badder momentje, gelukkig heeft mijn vriend een bad dus daar kan ik soms eventjes ervan genieten. Helaas hebben wij thuis geen bad. Binnenkort een review hiervan! <3

Hoe was jullie week? <3 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

 1. Ik hou van letterbanners, wat is 'ie leuk! Ik heb zelf een pastelkleurige 🙂

  Ben heel benieuwd naar je Lush review. Eigenlijk heb ik nog nooit wat bij de Lush gekocht, maar nu het koud is, ik een aantal keer per week helemaal natregen als ik uit school kom en lekker in bad ga zitten, ben ik er eigenlijk toch wel benieuwd naar!

 2. Ik ben benieuwd naar de volume poeder, geeft een mooi effect als ik het zo zie! Ziet eruit als een leuk weekje 🙂 x

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Die letterbanner is echt leuk!
  Liefs Jorinda

 4. Wat een leuke kerst spulletjes van de Xenos, schattig dat hertje! Leuke week had je weer!

 5. Oh ik ben officieel jaloers dat jij bij jouw vriendje lekker kan badderen! Ik wil ook in bad haha. Die letter banner heb ik ook, moet ik toch weer eens wat mee doen. Ik wens je weer een fijne, nieuwe week toe. Liefs Nina

Geef een antwoord

Sluit Menu