Persoonlijk | Klein geluk.

Persoonlijk | Klein geluk.

Geluk vinden in de kleine dingetjes. Is erg belangrijk, het laat mij genieten. Ik vind dat je je niet alleen moet focussen op de grote dingen, dan vergeet je te genieten van de kleine dingen. Klein geluk is een kleine ‘nieuwe’ rubriek op mijn blog waar ik dingen inzet wat mij vrolijk maakt.


Warme wollen truien – Warme chocolade melk – Tijdschriften lezen – Weekend – Alle kerstverlichting die weer overal hangt – De kerstboom optuigen – Met je hondje knuffelen – Sinterklaas uitzwaaien  – Trein die te vroeg komt –  Sterren in de lucht – Lachen naar vreemden – Schoon bed –  Knuffels zo van ik ben er voor je – Dikke gebreide sokken – Tuincentrum bezoeken – flirten – het gevoel van weekend – op je vrije avond film kijken – Champagne – Pakketjes binnen krijgen – verrassingen – Wakker worden van het ochtend zonnetje –  opaatje en omaatje die hand in hand lopen – mooie klassieke muziek – nieuwe shampoo gebruiken. <3

Fijn weekend! Geniet ervan. 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. De decembermaand geeft ook altijd weer zulke fijne lichtpuntjes! De kou en het donker zijn, maakt het binnen altijd zo lekker knus. De intratuin is leuk hè! Word daar altijd zo vrolijk van en heb er hele warme handschoenen en sloffen gekocht <3

  2. Ahh ik wordt ook altijd zo blij als ik een oud stel hand in hand zie lopen. Het is inderdaad erg belangrijk om te genieten van de kleine dingen! x

  3. Mooie, kleine gelukjes <3 En pakketjes binnen krijgen blijft leuk hihi. December is my favourite.

  4. Wat leuk om te lezen, Warme choco heerlijk met dit weer haha 🙂

  5. Ik word blij van je blogpost! Al die mooie kleine dingetjes zijn zo leuk en fijn. Kerstverlichting liefde nuuuuu. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu