Photodiary 32 | Avondje naar de film, lush, december & pastaatje eten!

Photodiary 32 | Avondje naar de film, lush, december & pastaatje eten!

We zitten in December! Joehoe! Laat de gezellige feestjes, kerstsfeer, feestdagen allemaal maar komen. Ik ben echt er helemaal voor, zo zin allemaal in! Vandaag heb ik voor jullie weer een wekelijkse photodiary. Ik ben deze week naar de film geweest, Charlotte en ik hadden daarvoor twee kaartjes gewonnen van de hunkemoller, ben blij dat het december is, en heb een heerlijk pastaatje gegeten van Julia’s op het station in Utrecht. <3 Lezen jullie mee? Pak er gerust een heerlijke grote kop thee bij!

Ik was vorige week dinsdag avond begonnen met mijn kamer te versieren, eigenlijk iétsje te vroeg want toen was nog niet eens sinterklaas uit het land maar ik vind het altijd zo gezellig staan! 
Het is alweer december, heerlijk!

Ik ben zo blij met de volume poeder van andrelon, geeft mijn haar zeker een boost. Komt binnenkort zeker een review over online!

Charlotte en ik gingen Woensdagavond een avondje naar de film, want wij hadden twee kaartjes gewonnen van de hunkemoller.

Eerst gingen wij natuurlijk eventjes een hapje eten bij Julia’s op Utrecht centraal, en als toetje een heerlijke swirl. Ik had er aardbeien in, witte chocolade en m&m’s <3

 Daar zaten we dan, gezellig met een (gratis) wijntje erbij! We kregen 3 vouchers en mochten we drinken  of eten uitkiezen. En toen we de bioscoopzaal binnenkwamen stonden op elke stoel een hunkemoller tasje met een leuke lingerie broekje of string.

Op vrijdag ging ik gezellig op mijn stage de boom versieren, ik vond dat dat wel kon een dag voor sinterklaas. Oh ik heb trouwens donderdags ook nog zwarte piet gespeeld op mijn stage!

Vrijdag avond had ik lekker weekend, ik ging mij opfrissen, outfit uitzoeken en Mike kwam die avond. <3

Zaterdagochtend ging ik gezellig samen met Mike naar de intratuin, ik ging eventjes langs mijn zus en wat leuke kerstinkoopjes doen. 🙂

Ik blijf een grote liefde hebben voor lush, ik heb de gele fun opgemaakt en breek nu de roze fun aan. Hij ruikt net zó lekker!

Heb een mini quote banner opgehangen boven de fotomuur, ziet er leuk uit hé? Vond het woord love ook wel een leuke extra. 

Ik heb hier mijn mooie nieuwe foundation van rimmel london op en hij dekt zo goed! Hier kunnen jullie binnenkort ook een artikel over verwachten. <3

Ik heb vandaag mijn eerste examen van het jaar, examen lezen en luisteren Nederlands, heel spannend. Ik hoop dat alles goed gaat en ik aan het eind van het jaar geslaagd mag zijn!
Hoe was jullie week? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ik hoop dat jouw examen goed gaat vandaag 🙂 Ik ben dol op Lush, alleen zo balen dat wij geen bad hebben. Ik blijf je kamer zo gezellig vinden!

  2. Succes met je examen vandaag! Ik blijf je haar zo mooi vinden, het lijkt net alsof je altijd een good hair day hebt! Ben jaloers haha 🙂

  3. Super leuke foto's! Helemaal in de sfeer van december 🙂 Succes met je examen!

  4. Die volume poeder van Andrelon doet het goed bij jou. Bij mij werkt het voor geen meter haha. Swirl is zo lekker, dat heb ik lang niet meer op ! Succes met je examens!

  5. Je kamer ziet er super gezellig uit! Fijne hè, zo'n sfeertje dieper hangt als er lichtjes branden? Leuk dat je kaartjes had gewonnen. Dat is natuurlijk nooit verkeerd! Je haar zit trouwen tof joh, heel gaaf. 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu