Mijn dagelijkse make-up producten.

Mijn dagelijkse make-up producten.

Op instagram deelde ik pas geleden mijn favoriete dagelijkse make-up producten. Ik kan er zoveel opnoemen want ik heb vele fijne producten in mijn stash maar deze pareltjes zijn toch wel mijn dagelijkse favorieten. Die ik er toch altijd wel weer bij pak.

Dagelijkse make-up producten beschouw ik als producten die ik snel uit mijn la haal voor een dagje werken, of naar school ga. Ik verander ook wel eens met producten natuurlijk maar dit zijn mijn all time favorites. <3
– Blushing hearts, triple baked blushed, candy queen of hearts  – Make-up revolution. 
Oh ik ben zo blij met deze! Dit product bestelde ik pas geleden en ben er echt super blij mee. Is een prachtige blush voor dagelijks, maar ook voor als je wat meer je best wilt doen voor je look is deze ook echt prachtig. Ik schreef er hier een review over. 
– Catrice nude illusion foundation – 040 medium beige. 
Terwijl ik na afloop veel reviews hier over heb gelezen valt die bij sommige meiden niet mooi op hun huid, of je ziet heel goed dat je een laag op hebt zitten. Is bij mij totaal niet het geval! Heel bizar, kan aan huidtypes liggen. Bij mij dekt die echt onwijs goed en ziet er prachtig uit in het geheel. De review vind je hier . 
– Hema moisturising lipstick nummer 18. 
Een fijne budget lipstick van de hema! Ik vind de rode kleur echt prachtig en kan net je look afmaken.  <3
– Essence liquid ink eyeliner water proof. 
Mijn all time favorite! Misschien moet ik toch maar eens een andere eyeliner proberen maar deze vind ik zo fijn. Kan goed een dun lijntje geven. 
– Make-up revolution – redemption palette iconic 2. 
Ik hou van dit pallet omdat het echt de kleuren zijn waar ik van hou, pigmentatie is prachtig, en het is budget! Do I need to say more? <3
Dit was weer het artikel van vandaag, ik vond het leuk om mijn dagelijkse make-up producten te laten zien omdat ik dat nog nooit heb gedaan! Ik hoop dat jullie het artikel leuk vonden en tot de volgende keer!

Wat is jullie favoriete dagelijkse make-up product? 
Liefs! Evelien 

Deze post heeft 12 reacties

  1. Dat oogschaduw palette ziet er heel mooi uit. Precies ook mijn kleurtjes 🙂 Met de rest van de producten heb ik nog geen ervaring.

  2. Leuk om te zien! Ik kan niet zonder een concealer en een comptact powder momenteel!
    En ik ga nergens heen zonder lipbalm!

  3. Wauw, dat palette ziet er prachtig uit! Fijne producten gebruik je!
    Liefs Iep

  4. die foundation heb ik ook! Erg fijne foundation 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu