Parfum wishlist + persoonlijke update!

Parfum wishlist + persoonlijke update!

Ik ben gek op parfum! Ik draag het elke dag met plezier, maar eigenlijk koop ik dit nooit voor mijzelf. Ik vind het altijd heel erg leuk om voor mijn verjaardag te vragen. Ik hou ook echt van de luxere parfums. Dus heb ik een wishlist opgezet, ik spaar parfum en vind het leuk om luxure parfums toe te voegen. Een van mijn favorieten: jean paul gaultier luchtjes vind ik allemaal echt heerlijk ruiken, mijn moeder heeft ze ook & black opium van yves saint lauren is ook echt heerlijk.

Van links naar rechts:


boven
– Black opium, yves saint lauren.
– Valentino, valentina pink.
– Chloe eau de parfum.

Onder
– Dolce & Gabbana, dolce eau de parfum.
– Jean paul gaultier classique.
– Valentino, valentina eau de parfum.

Persoonlijke update: 

Hoe was jullie weekend? Ik ben dit weekend naar appelpop gegaan met een groep vrienden en vriendinnen was echt heel erg gezellig en heb lekker bijgetankt na de drukke week, deze week heb ik weer 2 dagen school, vandaag en morgen en woensdag donderdag en vrijdag stage. Ik vind mijn nieuwe stage trouwens echt heel erg leuk! <3 Hoe is jullie nieuwe schooljaar of ook misschien je stage? 🙂

Zijn jullie ook zo gek op parfum? En welke staat op jullie wishlist? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Oeh Appelpop, altijd leuk (en gratis hah). Lekkere geurtjes heb je uitgekozen!

  2. Mijn stage is ook leuk! Ik leer elke dag weer iets nieuws, en ik weet zeker dat ik de goede richting heb gekozen. Daarnaast: ik wil élk flesje parfum wat op je wishlist staat <3

Geef een antwoord

Sluit Menu