Review | rituals hamman scrub, bodylotion & douche foam.

Review | rituals hamman scrub, bodylotion & douche foam.

Ik ben echt GEK op het merk rituals, dit is één van mijn favorieten merken op het gebied van verzorging. Mijn favorieten zijn altijd de douhegels van rituals, vooral de geur hamman vind ik altijd heel erg lekker. Met mijn verjaardag kreeg ik een heerlijk rituals pakket van mijn zus en ik vond het leuk om deze producten een keertje te reviewen voor jullie! 🙂 

Douche Foam 
Ik kan gelijk een ding zeggen: dit product is ge-wel-dig! Je hoeft maar een klein pompje te gebruiken, doet dit op je handen of op je washandje of spons en wrijf je dit over je lichaam heen. Hiervan heb je maar een heel klein beetje nodig, heel de douche ruikt hierdoor naar de sauna vind ik. Ik ben echt gek op deze geur! Ook na het douchen als ik mij afdroog ruik je deze heerlijke geur heel sterk.

Hamman hot scrub 
Ik heb nog nooit een scrub gehad van de rituals dus ik was heel erg benieuwd. Ik vind het altijd heerlijk om mijn benen te scrubben na een douch beurtje. Tip: pas op dat je geen wondjes hebt, en je kan beter na het scrubben je benen scheren want anders gaat dat prikken. De scrub werkt super, mijn huid wordt er heel erg zacht en fris van. En de geur is weer echt geweldig. <3 Heerlijk fris.

Hamman bodylotion
Bodylotions ben ik echt gek op, dit is een smeuige substantie, is makkelijk uit te smeren, trekt heel snel in (fijn!) en ruikt heerlijk fris. Zoals de andere producten.

Deze producten zijn te koop bij warenhuizen, en natuurlijk de rituals winkels zelf. Dit was een cadeaupakket maar ze hebben natuurlijk ook grote formaten! 

Zijn jullie ook zo gek op rituals? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Lijken me echt heerlijke producten =)
    Ik gebruik eigenlijk bijna nooit rituals producten.
    Liefs Jorinda

  2. Ohh Rituals is echt een van mijn favo merk! Deze lijken me ook fijn 🙂

  3. Ik ben echt -gek- op Rituals! Mijn huid kan wel eens reageren op bepaalde cosmeticaproducten (vooral bodylotions) maar bij Rituals heb ik nooit ergens last van. Ik review de producten ook graag op mijn blog!

  4. Die foam lijkt me erg lekker. Tot nu toe ben ik erg tevreden geweest over de foams van Rituals

  5. Jaaa, helemaal verliefd op Rituals. Ze hebben daar echt fantastische producten!!!

Geef een antwoord

Sluit Menu