Photodiary 12 – Nachtje stappen, ouders 25 jaar getrouwd, en laatste schooldag!

Photodiary 12 – Nachtje stappen, ouders 25 jaar getrouwd, en laatste schooldag!

Woop woop! Ik ben blij want de inleverweek is voorbij. Ik heb al mijn schoolwerk ingeleverd, ondertekend en goed gekeurd. Nog een laatste gesprekje met mijn SLB-er gehad en alles was gewoon prima. Super fijn dus, over naar leerjaar 3! Eindelijk mijn afstudeer jaar. <3 Ik heb deze week ook veel geproost, nachtje wezen stappen in Utrecht en een feestje gehad van mijn ouders. Kijken jullie mee naar deze leuke week? 🙂

Zomerse outfit die ik deze week droeg, het weer wordt heerlijk warm deze week! Ik kan niet wachten,   donderdag middag heb ik vakantie dus laat dat heerlijke weer maar komen. <3

Ik was een héle week alleen thuis dus dinsdag avond kwam Robert na werk gezellig een hapje eten, ik had heerlijke pastasalade gemaakt met gerookte kip en het was zo heerlijk. We hebben gezellig bijgekletst. 

Inchecken! En uitchecken, heel de week door. Hoppa ik pakte weer de trein naar mijn werk toe!

Woensdag avond had ik ook alweer zo’n gezellige avond, ik ging een hapje eten bij mijn tante en oom en mijn kleine nichtjes. Anniekje vond de ‘selfie’ camera helemaal leuk dus wou natuurlijk graag op de foto. We hebben ook op de trampoline gesprongen, voelde mij weer helemaal kind haha! 

Eventjes een foto erop gooien van het nachtje weg bij Apeldoorn met schatje!

Ik ben geslaagd voor dit leuke zomerjurkje! Leuk zomers is die he? 

Wijntje drinken en pizza puntje weg happen met vriendinnetje in het centrum van Gouda. <3

– 

Het is weekend! Als ik op de trein moet wachten pak ik er altijd een boek bij. 

Heerlijk avondje optutten voordat ik met vriendinnetje Charlotte ging stappen in Utrecht, wat hebben we het gezellig gehad!

Tijdschriften pakket gekocht bij de Albert Heijn. 

Jum! Gezond snackje wegeten tijdens het GTST kijken. Wie van jullie volgt het?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuk, groen jurkje heb je en die pizza ziet er heerlijk uit. En yay, ik ben je 300ste Bloglovin volger haha! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu