Photodiary #5 – Winkelen, divergent, & the script concert!

Photodiary #5 – Winkelen, divergent, & the script concert!

Maart was een geweldige maand, ik heb genoten. Het zonnetje begint te schijnen, de lente bloementjes komen weer buiten. Alleen is daar helaas op dit moment weinig van te merken, jammer! Veel wind en regen. Ik hoop dat dat gauw over is. 🙂 Ik merk dat de photodiary’s er gauw tussendoor schieten en dit weinig word gepost. Ik wil elke twee weken een photodiary plaatsen met de dingen die ik die weken heb beleefd. Ik vind het toch onwijs leuk om te doen, alleen is het belangrijk om het ook ‘vol te houden’ en niet te vergeten. Dus hierbij mijn vijfde photodiary!

Ik heb polaroid foto’s ontwikkeld bij de hema! Vind ze zo ontzettend leuk, hier heb ik ook een artikel over geschreven. Als je die wilt lezen, klik dan hier!
Blij met mijn nieuwe broek! 
Mike had een verrassing! We reden met de auto richting Tilburg, daar had je een bos met een groot meer. We hebben heel het meer rond gewandeld, als verrassing had hij eten mee en hebben we gezellig in het zonnetje gezeten, en heerlijk bijgekletst. 
Het eerste ijsje van het jaar! En Mike en ik waren ook nog eens 7 maandjes samen. Ik koos voor mango & amaretto en mike pistache & smurf. 
Vrijdag avond dansjes doen bij the script! Wat een geweldig concert.
Outfit die ik droeg naar the script concert, streepjes shirtje en een kort schortje met dr martens eronder. 
I love you to the moon and back. 

 Date night met lief! Avondje naar de bioscoop: insurgent. Geweldige film, echt een aanrader!

Rode jurkjes passen bij de mango.

Shoppen met Mike, mama en papa in Rotterdam Alexandrium!

Say hello to mijn nieuwe jasje!

Voor het eerst gestemd!
Hoe was jullie maand? 
Liefs, Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Altijd super leuk om te lezen dit soort artikelen 🙂
    Je polaroid foto's zijn echt super leuk <3
    Liefs, Anne

  2. Wat een prachtige diary heb je er van gemaakt zeg! En dat jasje wat je hebt gekocht staat je echt prachtig zeg, overigens die outfit die je naar het concert droeg ook: mooi! X

  3. Echt heel leuke foto's! En nu heb ik ook wel zin in een ijsje…

  4. Leuke diary! Die polaroid foto's zijn echt heel leuk. Vooral om in je kamer of zo op te hangen. En wat gaaf dat je voor het eerst hebt gestemd! Ik moet nog een halfjaartje wachten 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu