Verliefd zijn is zó fijn.

Verliefd zijn is zó fijn.

Verliefd zijn is zó fijn. Ik wou gewoon eventjes van me af schrijven hoe ontzettend blij ik ben met mijn lover. Soms lig ik dan tegen hem aan en dan kijk hij mij aan, en dan denk ik wat ben ik toch zo gelukkig met jou. Hij luistert naar mijn lange onzin verhalen, hij geeft de beste knuffels, en hij is gewoon geweldig. De leukste jongen op de hele wereld om eerlijk te zijn.

Hij vrolijkt mij op als ik een slechte dag heb gehad – geeft voorhoofdkusjes – morning berichtjes – knuffelend wakker worden – zijn warrige haartjes in de ochtend – de beste knuffels – mooie blauwe ogen – samen naar Nickelback luisteren – lachen tot je niet meer kan – de leuke uitjes die we al gehad hebben – filmmarathons – konijntjes knuffelen bij de boerderij – samen dineetje koken – zijn lach – ze best doen – me verrast met een bosje rozen – zijn heerlijke luchtje – hem eindelijk weer zien in het weekend – me verheugen om hem eindelijk weer te zien – je leuke streepjes shirtje – je naam – onze leuke herinneringen – je ontmoet te hebben op vakantie – sterren kijken – samen dagje naar het zwembad – mezelf kunnen zijn. Hij is gewoon leuk!
Ik heb geen idee of Mike dit leest, ik hoop het stiekem wel een beetje en anders laat ik het aan hem lezen. Hij is gewoon de leukste jongen op de wereld, en ik bof zo met jou! <3

Liefs, Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik hoop het ook! Ik ga hem eventjes een appje sturen hihi.
   Liefs!
   Evelien

 1. Aawh, wat ontzettend lief! *zwijmel zwijmel* Ik hoop ook voor je dat hij dit leest! Hij boft maar met zo'n vriendin als jij, en als ik dit zo lees, is het terecht dat jij boft met een vriend als hij! Veel geluk samen nog! X

  1. ah wat schattig! Super lief om te horen. Heel erg bedankt! <3

   Liefs!
   Evelien

 2. Aw, wat lief dit! Ik voel ook nog elke dag verliefdheid en heel veel happiness met/voor mijn vriendje dus ik snap wat je bedoelt! Het is zo fijn om zo iemand te hebben. Veel geluk samen!!

  1. Jaa! Dat is zó fijn he. Daar kan je dan zo blij van worden. 🙂 Jij ook veel geluk samen met je boyfriend! <3

   Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu