New in | Geel tasje.

New in | Geel tasje.

Ik heb een tassentik, dat is overal wel denk ik bekend. Ik ben zo gek op tassen, ik vind kleine tasjes erg handig voor als je gaat statten of een avondje gaat feesten. Ik was samen met een vriendin een dagje aan het shoppen in Utrecht en ik liep tegen dit leuke mosterd gele tasje aan. En natuurlijk ging die mee met mij mee naar huis.

Wat ik heel erg fijn vind is dat er meer dan mijn portemonnee in kan. Er kunnen ook nog andere standaard dingetjes bij, ik vind de kleur ook echt geweldig. En natuurlijk dat het een hengsel heeft is ook wel heel erg fijn. Ik kocht dit leuke tasje in de uitverkoop bij de Mango voor 12,99. Hij was wel afgeprijsd! Maar daarvoor kon ik hem natuurlijk niet laten liggen. 😉

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tasje?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Supercute! Hee lief kleurtje, ik ben een tijdje op zoek geweest maar kon het niet vinden! Now I know! Mango 😀

  1. Jaa! Bij de Mango hebben ze echt super veel leuke kleine tasjes in de aanbieding. Super leuk <3

   Liefs! Evelien

 2. Ahhh, wat een super leuk tasje! Het formaat is echt perfect.

 3. Wat een mooi ding en voor zo'n prijsje kan je hem inderdaad niet laten liggen! Ik ben dol op van die mosterd kleuren 🙂 x

  1. Ja ik vind de mosterd kleuren ook echt heel erg prachtig, vooral voor het najaar en de winter 🙂

 4. Wat een leukie! Ik vind dat ook echt een toffe kleur <3 Leuke prijs ook 😉

 5. Ooh ik vind deze echt heel leuk! Het kleurtje is fantastisch en het formaat is heel fijn. Niet te groot maar ook niet te klein. Ik heb hem ook besteld *grijns* hoop niet dat je dat erg vindt! Bedoel, een Mango winkel is natuurlijk altijd al liefde en die kleur.. het is net mijn kleine Mango vriendje!

  1. Aaaah super leuk! Tuurlijk vind ik dat niet erg, ik vind het juist heel erg leuk! Ja is echt een prachtig tasje met zo'n mooie kleur. <3

   Liefs! Evelien

 6. Wat een gaaf kleurtje zeg. Handig dat het zo'n handzaam modelletje is. Ik moet echt nog een leuk, klein tasje.

Geef een antwoord

Sluit Menu